Τσιμάρας κατά Μεϊμαράκη: Πολλή παραπληροφόρηση για την εταιρία... - iefimerida.gr

Τσιμάρας κατά Μεϊμαράκη: Πολλή παραπληροφόρηση για την εταιρία...

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την Πέμπτη θα ανοιχτούν οι κλειστές προσφορές των όποιων εταιρειών θελήσουν να μετάσχουν στη διαγωνιστική διαδικασία για την εταιρεία που θα αναλάβει τη διεξαγωγή των εκλογών.

Ο Γενικός Διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Τσιμάρας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Επειδή υπάρχει πολλή παραπληροφόρηση σχετικά με τη διαδικασία επιλογής της εταιρείας για τη μηχανογραφική υποστήριξη της εκλογής νέου Προέδρου στη Νέα Δημοκρατία, επαναλαμβάνω την ομόφωνη απόφαση της ΚΕΦΕ σύμφωνα με την οποία αύριο Πέμπτη 15/10 θα ανοιχτούν οι κλειστές προσφορές των όποιων εταιρειών θελήσουν να μετάσχουν στη διαφανή διαγωνιστική διαδικασία -σύμφωνα με τη πρόσκληση ενδιαφέροντος που έχει αναρτηθεί στο site του κόμματος-, με την παρουσία των εκπρόσωπων των υποψηφίων.

Κάθε άλλο που λέγεται και γράφεται εξακολουθεί να βλάπτει την τιμή και την υπόληψή μου και ρίχνει νερό στον μύλο της κυβέρνησης, που ισοπεδώνει με τις πολιτικές της τα λαϊκά στρώματα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τσιμαρας ΚΕΦΕ ΝΔ Μεϊμαράκης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ