EURO 2016: Τα γκρουπ για την κλήρωση των πλέι οφ - iefimerida.gr

EURO 2016: Τα γκρουπ για την κλήρωση των πλέι οφ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των πλέι-οφ για το EURO 2016, από τα οποία θα προκύψουν οι τέσσερις τελευταίες ομάδες που θα ταξιδέψουν στα γήπεδα της Γαλλίας το ερχόμενο καλοκαίρι.

Οι οκτώ εθνικές ομάδες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ, ανάλογα με την πιο πρόσφατη θέση τους στην κατάταξη της UEFA. Στους «ισχυρούς» μπήκαν Βοσνία, Σουηδία, Ουγγαρία και Ουκρανία, ενώ στους «αδύναμους» Δανία, Ιρλανδία, Νορβηγία και Σλοβενία.

Κάθε ισχυρός θα αντιμετωπίσει έναν αδύναμο, με τα πρώτα παιχνίδια να διεξάγονται στις 12/13/14 Νοεμβρίου και τους επαναληπτικούς στις 15/16/17 του μήνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Βοσνία θα διεκδικήσει την πρόκρισή της σε τελική φάση EURO για πρώτη φορά στην ιστορία της, ενώ η Δανία έχει δώσει το «παρών» άλλες οκτώ φορές, έχοντας κατακτήσει μάλιστα το τρόπαιο το 1992.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πλει-οφ κλήρωση UEFA
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ