Κλόε Καρντάσιαν και Κόμπε Μπράιαντ στο πλευρό του Όντομ - Δίνει μάχη για τη ζωή του [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Κλόε Καρντάσιαν και Κόμπε Μπράιαντ στο πλευρό του Όντομ - Δίνει μάχη για τη ζωή του [εικόνες & βίντεο]

kobe
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο παγκόσμιος αθλητισμός αγωνιά για την κατάσταση της υγείας του Λαμάρ Όντομ, ο οποίος βρέθηκε λιπόθυμος σε οίκο ανοχής στο Λας Βέγκας. Η πρώην σύζυγός του, Κλόε Καρντάνσιαν και ο πρώην συμπαίκτης του Κόμπε Μπράιαντ, ήταν οι πρώτοι που βρέθηκαν στο νοσοκομείο, προκειμένου να ενημερωθούν για την πορεία της υγείας του.

Κρίσιμες ώρες περνάει ο Λαμάρ Οντομ, ο οποίος βρέθηκε λιπόθυμος από δύο ιερόδουλες στο δωμάτιο ενός οίκου ανοχής βγάζοντας υγρά από τη μύτη και το στόμα. Αμέσως μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Λας Βέγκας και παραμένει μέχρι αυτή την ώρα διασωληνωμένος με τους γιατρούς να είναι εξαιρετικά ανήσυχοι για την πορεία της υγείας του.

Ο πατέρας του δύο φορές πρωταθλητή ΝΒΑ, Τζό Οντομ, μίλησε στον Τύπο και έκανε λόγο για δηλητηρίαση του γιού του από αγνώστους αφού όπως χαρακτηριστικά είπε, ο Λαμάρ δεν θα έπαιρνε ποτέ μέρος σε ξέφρενο πάρτι με γυναίκες όπου θα χρειαζόταν η χρήση χαπιού τύπου Βιάγκρα προκειμένου να έχει περισσότερες... αντοχές.

Στο πλευρό του 36χρονου βρίσκονται η πρώην σύζυγός του Κλόε Καρντάσιαν και ο Κόμπε Μπράιαντ, ο οποίος έσπευσε αμέσως μετά από το παιχνίδι με τους Σακραμέντο Κινγκς στο πλαίσιο της Preseason του ΝΒΑ.

Κλόε Καρντάσιαν και Κόμπε Μπράιαντ στο πλευρό του Όντομ - Δίνει μάχη για τη ζωή του [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Το τηλεοπτικό δίκτυο ΤΜΖ μετέδωσε πλάνα από τη μεταφορά του Λαμάρ Οντομ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ