Την Ντόρα Μπακογιάννη θα προτείνει για αντιπρόεδρο του ΕΛΚ ο Μεϊμαράκης - iefimerida.gr

Την Ντόρα Μπακογιάννη θα προτείνει για αντιπρόεδρο του ΕΛΚ ο Μεϊμαράκης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την Ντόρα Μπακογιάννη αναμένεται να προτείνει για αντιπρόεδρο στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΡΡ) ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, στο συνέδριο του κόμματος της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς στη Μαδρίτη.

Ο πρόεδρος της ΝΔ βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με Ευρωπαίους παράγοντες και, κατά πληροφορίες, σε συνεννόηση με τους υπόλοιπους διεκδικητές της «γαλάζιας» ηγεσίας, προκειμένου να διασφαλιστεί, στο πρόσωπο της κ. Μπακογιάννη, θέση για τη Ν.Δ. στο 16μελές προεδρείο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Η τελευταία φορά που η ΝΔ κατείχε θέση αντιπροέδρου ήταν την περίοδο 1999-2002, όταν εξελέγη στο προεδρείο του κόμματος της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς ο τότε πρόεδρος της ΝΔ Κώστας Καραμανλής.

Η ψηφοφορία για την εκλογή του νέου προεδρείου του ΕΛΚ θα πραγματοποιηθεί στις 22 Οκτωβρίου, στην ισπανική πρωτεύουσα, όπου θα βρεθούν και οι κ.κ. Μεϊμαράκης, Μητσοτάκης, Γεωργιάδης και Τζιτζικώστας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ