Νέα Υόρκη: Ζητά 110.000 ευρώ από τον ανήλικο ανιψιό της, γιατί την γκρέμισε από τη χαρά του! - iefimerida.gr

Νέα Υόρκη: Ζητά 110.000 ευρώ από τον ανήλικο ανιψιό της, γιατί την γκρέμισε από τη χαρά του!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία γυναίκα από τη Νέα Υόρκη έστειλε στα δικαστήρια τον 8χρονο ανιψιό της με την κατηγορία ότι ήταν υπερβολικά... ενθουσιασμένος μαζί της την ημέρα των γενεθλίων του.

Η Jennifer Connell ισχυρίστηκε στις Αρχές πως το αγόρι έκανε σαν τρελό όταν την είδε και αντί να τη χαιρετήσει ευγενικά, πήγε με φόρα πάνω της, με αποτέλεσμα να πέσει κάτω και να να πάθει κάταγμα στον καρπό.

Η περίεργη υπόθεση έχει και συνέχεια, αφού η γυναίκα εκτός του ότι κατηγορεί μόνο τον 8χρονο ανιψιό της -και όχι τους κηδεμόνες του- ζητάει το χρηματικό ποσό των 127.000 δολαρίων για ψυχική οδύνη.

Ο μικρός σχολίασε πως είναι πολύ τρυφερός και ευαίσθητος και αντέδρασε με αυτόν τον τρόπο γιατί αγαπάει υπερβολικά τη θεία του.

Στην τελευταία δίκη, που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα, ο μικρός Sean Tarala εμφανίστηκε στεναχωρημένος στο δικαστήριο, με μοναδική συντροφιά τον πατέρα του, καθώς η μητέρα του χάθηκε πέρυσι. Η θεία του αγοριού, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχει οικογένεια, ενώ κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει γιατί αντιδρά με τέτοιον τρόπο.

Νέα Υόρκη: Ζητά 110.000 ευρώ από τον ανήλικο ανιψιό της, γιατί την γκρέμισε από τη χαρά του!  | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ανηψιός Νέα Υόρκη δικαστήριο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ