Το σκάνδαλο της Volkswagen πάει Χόλιγουντ -Ετοιμάζει ταινία ο ΝτιΚάπριο - iefimerida.gr

Το σκάνδαλο της Volkswagen πάει Χόλιγουντ -Ετοιμάζει ταινία ο ΝτιΚάπριο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακόμη δεν έχει αποτιμηθεί πλήρως η ζημιά που θα υποστεί η Volkswagen και βέβαια δεν έχει κοπάσει ο σάλος του σκανδάλου με την εκπομπή ρύπων στα οχήματα της εταιρείας. Το Χόλιγουντ όμως δεν μπορεί να περιμένει.

Η εταιρεία παραγωγής του Λεονάρντο ΝτιΚάπριο ήδη ξεκίνησε τις κινήσεις για να φέρει αυτή την ιστορία στη μεγάλη οθόνη. Η Appian Way, η οποία είναι πίσω από ταινίες όπως «Ο λύκος της Γουόλ Στριτ», ήδη αγόρασε τα δικαιώματα του επερχόμενου βιβλίου του Τζακ Εγουινγκ. Η εταιρεία, μαζί με την Paramount θα το μεταφέρουν στον κινηματογράφο, με την ταινία να αναμένεται να εξετάζει το πώς μία η αντίληψη «περισσότερο, καλύτερα, γρηγορότερα» πυροδότησε ένα από τα πιο ακριβά παραδείγματα επιχειρηματικής απάτης στην ιστορία.

Ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί το αν ο ίδιος ο ΝτιΚάπριο θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία, ενώ το κοινό θα χρειαστεί να περιμένει αρκετά, αφού ακόμη βέβαια δεν υπάρχει σεναριογράφος, σκηνοθέτης και εννοείται καστ ηθοποιών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Volskwagen Λεονάρντο ΝτιΚάπριο ταινία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ