Οι απίστευτα υβριστικοί διάλογοι στη Συγγρού: Τα «γαλλικά» που εκστόμισε ο Μεϊμαράκης - iefimerida.gr

Οι απίστευτα υβριστικοί διάλογοι στη Συγγρού: Τα «γαλλικά» που εκστόμισε ο Μεϊμαράκης

Nick Paleologos / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απίστευτοι διάλογοι με «κοσμητικά» επιπέδου πεζοδρομίου ακούστηκαν στη συνεδρίαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής της ΝΔ.

Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης εισέβαλε ως ταύρος εν υαλοπωλείω στο γραφείο του πρώτου ορόφου της Συγγρού. Εψαξε αμέσως να βρει το εκπρόσωπό του. Σύμφωνα με το protothema.gr διημείφθησαν οι εξής εκρηκτικοί διάλογοι:

  • Μεϊμαράκης: «Πού είναι ο Αμπατζόγλου;»
  • Αμπατζόγλου: «Εδώ πρόεδρε»
  • Μεϊμαράκης: «Πάμε να φύγουμε, Θόδωρε. Δεν θα μείνουμε εδώ να συμμετάσχουμε σε μια διαδικασία που εξευτελίζει τους Νεοδημοκράτες»
  • Μέλη της ΚΕΦΕ: «Τι εννοείς;»
  • Μεϊμαράκης: «Αυτά τα «αρχ..., οι μαλ...μ τα μ...πανα, οι Παπαμιμίκος και Τζιμάρας τρώνε σκοπίμως το χρόνο, για να καλύψουν τις μαϊμουδιές που ετοιμάζουν με την εταιρεία που έχουν ήδη επιλέξει για να βγάλουν λεφτά, αλλά και το αποτέλεσμα που θέλουν».

Ο κ. Μεϊμαράκης πήρες τον εκπρόσωπό του στην ΚΕΦΕ και αποχώρησε προκαλώντας αναστάτωση. Συνεργάτες του κατηγορούσαν τον γραμματέα της ΚΕ της ΝΔ κ. Παπαμιμίκο και τον γενικό διευθυντή της ΝΔ Κώστα Τζιμάρα ότι είχαν ήδη βρει την εταιρεία που θα οργανώσει την ψηφοφορία. Παράλληλα απέδιδαν «σκόπιμες διαρροές εις βάρος του Βαγγέλη» στον κ. Παπαμιμίκο σχετικά με το θέμα της συνδρομής. «Εμείς ποτέ δεν βάλαμε θέμα για τη συνδρομή. Το μόνο ζήτημα που βάλαμε είναι η διασφάλιση της διαδικασίας με τη διαφανή επιλογή της εταιρείας, η οποία θα μας προτείνει την ημερομηνία που θα γίνει η εκλογή, τις κάλπες που θα στηθούν και το κόστος που θα έχει όλη η οργάνωση για να αποφασίσουμε στη συνέχεια το ύψος της συνδρομής που θα πληρώσουμε» έλεγαν άνθρωποι του περιβάλλοντος Μεϊμαράκη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ