Αλ Κάιντα: «3,4 εκατ. δολάρια για το κεφάλι του Ασαντ» - iefimerida.gr

Αλ Κάιντα: «3,4 εκατ. δολάρια για το κεφάλι του Ασαντ»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σύμφωνα με διεθνή πρακτορεία η πτέρυγα της Αλ Κάιντα στη Συρία κάλεσε τους τζιχαντιστές του Καυκάσου να εκφράσουν έμπρακτα την υποστήριξή τους στους ομοϊδεάτες τους στη Συρία εξαπολύοντας επιθέσεις σε ρωσικό έδαφος.

Στο μεταξύ, υπόσχονται πως θα καταβάλουν ποσό ύψους 3,4 εκατ. δολαρίων σε όποιον εκτελέσει τον Σύρο πρόεδρο.

«Καλώ τους μουτζαχεντίν του Καυκάσου να υποστηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις τον λαό της Συρίας. Αν ο ρωσικός στρατός σκοτώσει το λαό της Συρίας, τότε σκοτώνει τον δικό της λαό. Και αν σκοτώσουν τους στρατιώτες μας, τότε σκοτώνει τους στρατιώτες της. Οφθαλμός αντί οφθαλμού», δήλωσε ο επικεφαλής της Αλ Νούσρα, Αμπού Μοχάμεντ αλ-Τζολάνι σε ηχητικό απόσπασμα που δημοσιεύθηκε στο Διαδίκτυο.

Μάλιστα, προειδοποίησε πως οι ρωσικές επιδρομές στη Συρία θα έχουν σοβαρές επιπτώσεις για τη Ρωσία.

«Όταν θα σταματήσουν να εξαπολύουν επιθέσεις στα χωριά και τις πόλεις μας, τότε θα σταματήσουμε να κάνουμε επιθέσεις στα δικά τους χωριά», πρόσθεσε ο ηγέτης της οργάνωσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αλ Καΐντα Ασάντ κεφάλι ΠΟΛΕΜΟΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ