Η Σαρλίζ Θερόν «έκλεψε» ρόλο από τον Μπραντ Πιτ - iefimerida.gr

Η Σαρλίζ Θερόν «έκλεψε» ρόλο από τον Μπραντ Πιτ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεγάλη συζήτηση γίνεται τελευταία στο Χόλιγουντ για την ανισότητα μεταξύ των δύο φύλων, σε ό,τι αφορά τις αμοιβές ανδρών και γυναικών ηθοποιών.

Μήπως όμως οι κυρίες άρχισαν την αντεπίθεση με εναλλακτικούς τρόπους; Η Σαρλίζ Θερόν, σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ «έκλεψε» ρόλο που προοριζόταν για τον Μπραντ Πιτ. Πρόκειται για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία «The Gray Man», ένα κατασκοπευτικό θρίλερ το σενάριο του οποίου- όπως προδίδει και ο τίτλος- έχει γραφτεί για άνδρα. Μάλιστα, ο Μπραντ Πιτ επρόκειτο να πάρει το ρόλο, όταν ξεκίνησε η συζήτηση για την ταινία πριν από τέσσερα χρόνια, πριν «παγώσουν» τα πλάνα.

Τώρα όμως φαίνεται πως η Θερόν κατάφερε να του... πάρει τη δουλειά. Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι ανάλογο τα τελευταία χρόνια. Οπως υπενθυμίζει το Vanity Fair, η Αντζελίνα Τζολί έπαιξε ρόλο που προοριζόταν για τον Τομ Κρουζ, στο «Salt» και η Σάντρα Μπούλοκ πήρε ρόλο γραμμένο για άνδρα στο «Our Brand is Crisis», κάτι που έκανε εκείνη και τον Τζορτζ Κλούνεϊ να αστειεύονται ότι το να δίνονται σε γυναίκες ρόλοι που έχουν γραφτεί για άνδρες είναι ο τρόπος να αντιμετωπιστεί η φυλετική ανισότητα του Χόλιγουντ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σαρλίζ Θερόν Μπραντ Πιτ ρόλος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ