Εξαλλος ο Αδωνις: Κάποιοι δεν θέλουν να γίνουν εκλογές στη ΝΔ - iefimerida.gr

Εξαλλος ο Αδωνις: Κάποιοι δεν θέλουν να γίνουν εκλογές στη ΝΔ

Menelaos Myrillas / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με έντονο τρόπο αντέδρασε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης για τα όσα διαδραματίστηκαν στην σημερινή συνεδριαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής του κόμματος.

Σε δήλωσή του καταγγέλλει ότι ενώ οι 4 συνυποψήφιοι είχαν καταλήξει τόσο ως προς το αντίτιμο που θα κληθούν να πληρώσουν τα μέλη και οι φίλοι της ΝΔ για να ψηφίσουν, όσο και ως προς την διαδικασία, ένας εξ αυτών – τον οποίο δεν κατονόμασε – υπαναχώρησε.

Ο κ. Γεωργιάδης έκανε λόγο για «παλινωδίες» και για εικόνα που δεν αξίζει στη ΝΔ και σημείωσε με έμφαση: «Η συνέχιση αυτής της εικόνας βλάπτει και την ΝΔ και τη διαδικασία, εκτός, και αν ο τελικός στόχος είναι είτε να μην γίνουν καθόλου αυτές οι εκλογές είτε να γίνουν με τη δυνατή μικρότερη συμμετοχή έτσι ώστε η διαδικασία να καταλήξει να είναι παντελώς ελεγχόμενη από τους μηχανισμούς».

Επεσήμανε δε την ανάγκη να καταλήξει σήμερα η ΚΕΦΕ σε μια απόφαση, χωρίς περαιτέρω αναβολή.

Αναλυτικά η δήλωση Γεωργιάδη

«Από την πρώτη στιγμή που έθεσα υποψηφιότητα έβαλα ως απόλυτη προτεραιότητα μου την ενότητα του κόμματος. Παρά τα όσα έχουν συμβεί μέχρι στιγμής κράτησα ενσυνείδητα χαμηλούς τόνους γιατί την ΝΔ την αγαπάμε και πρέπει αυτό να το αποδεικνύουμε με πράξεις και όχι με λόγια.

Δυστυχώς, οι συνεχόμενες παλινωδίες στην διαδικασία και η αμφισβήτηση του καταστατικού που ρητώς προβλέπει τι πρέπει να γίνει παρουσιάζει στα μάτια των πολιτών την ΝΔ με τελείως διαφορετικό τρόπο από αυτόν που της αξίζει.

Σήμερα στην ΚΕΦΕ επετεύχθη συμφωνία μεταξύ και των τεσσάρων υποψηφίων και για το αντίτιμο και για την διαδικασία.

Την τελευταία στιγμή και ενώ είμασταν σε διαδικασία ανακοίνωσης της εν λόγω συμφωνίας ένας από τους συνυποψηφίους με τρόπο πρωτόγνωρο αποφάσισε να υπαναχωρήσει απ’ αυτήν.

Δεν θα σχολιάσω τα γεγονότα γιατί όπως προ είπα την ενότητα του κόμματος πρέπει να την υπηρετούμε με την συμπεριφορά μας ακόμα και στις δύσκολες στιγμές.

Η ΚΕΦΕ οφείλει να καταλήξει σε απόφαση σήμερα χωρίς καμία περαιτέρω αναβολή.

Η συνέχιση αυτής της εικόνας βλάπτει και την ΝΔ και τη διαδικασία, εκτός, και αν ο τελικός στόχος είναι είτε να μην γίνουν καθόλου αυτές οι εκλογές είτε να γίνουν με τη δυνατή μικρότερη συμμετοχή έτσι ώστε η διαδικασία να καταλήξει να είναι παντελώς ελεγχόμενη από τους μηχανισμούς.

Δεν φοβόμαστε την δημοκρατία και η ΝΔ δεν μπορεί να φοβάται την ψήφο των Ελλήνων πολιτών τους οποίους θέλει να εκπροσωπήσει και να κυβερνήσει.

Την κοινωνία την θέλουμε μαζί μας και όχι απέναντί μας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Άδωνις Γεωργιάδης ΝΔ ΚΕΦΕ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ