Ματς σταθμός για την Κύπρο - Θέλει νίκη κόντρα στη Βοσνία για να ελπίζει σε πρόκριση

Το πιο κρίσιμο παιχνίδι της νεότερης ιστορίας της δίνει απόψε η Κύπρος. Στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, υποδέχεται την Βοσνία και με νίκη θα ελπίζει σε κατάκτηση της 3ης θέσης που οδηγεί στα μπαράζ.

Το ΓΣΠ θα φιλοξενήσει την σπουδαία αναμέτρηση ανάμεσα στην Κύπρο και τη Βοσνία για την προκριματική φάση του EURO. H κατάσταση στον 2ο όμιλο μπορεί να έχει ξεκαθαρίσει όσον αφορά τις δυο πρώτες θέσεις όμως υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για την 3η ομάδα που θα κερδίσει μια θέση στα μπαράζ.

Οι Κύπριοι, μετά το διπλό επί του Ισραήλ κατάφεραν να διατηρήσουν αναλλοίωτες τις ελπίδες τους και πλέον έχουν μετατρέψει τις πιθανότητες υπέρ τους. Χρειάζονται νίκη απέναντι στην Βοσνία και την ίδια στιγμή να μην πάρει νίκη το Ισραήλ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με το Βέλγιο. Σε αυτή την περίπτωση, η Κύπρος θα είναι η ομάδα που θα κατακτήσει την 3η θέση και θα περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της στη διαδικασία των μπαράζ.

Το ΓΣΠ αναμένεται να είναι κατάμεστο αφού μέχρι χθες βράδυ είχαν μείνει απούλητα μόλις 7,000 εισιτήρια, τα οποία θα εξαντληθούν μέχρι την ώρα έναρξης του αγώνα.

Καίγονται Τούρκοι και Ολλανδοί

Τεράστιο ενδιαφέρον υπάρχει και για τον 1ο όμιλο. Τσεχία και Ισλανδία έχουν πάρει τα δύο απευθείας εισιτήρια για την τελική φάση ωστόσο Τούρκοι και Ολλανδοί μονομαχούν μέχρι τέλους για την 3η θέση που δίνει το εισιτήριο για τα μπαράζ.

Η Τουρκία θέλει ένα βαθμό απέναντι στην Ισλανδία εντός έδρας ώστε ακόμη και στην ισοβαμία με τους «οράνιε» σε περίπτωση που αυτοί επικρατήσουν των Τσέχων, να υπερτερούν. Σε δύσκολη θέση βρίσκονται οι Ολλανδοί, οι οποίοι θα έχουν το μυαλό τους στο παιχνίδι των Τούρκων αν και πρώτα οφείλουν να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς κόντρα στην Τσεχία.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κύπρος Βοσνία Euro 2016

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ