Επίσκεψη Χριστόφια στο «οικόπεδο 12» με ηχηρά μηνύματα - iefimerida.gr

Επίσκεψη Χριστόφια στο «οικόπεδο 12» με ηχηρά μηνύματα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες για επικείμενη επίσκεψη του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια, στην πλατφόρμα "Νoble Ηomer Ferington" στο οικόπεδο 12.

Η επίσκεψη του κ. Χριστόφια, όπως είχαμε αναφέρει, θα λάβει χώρα την Τρίτη. Ο Κύπριος πρόεδρος θα καταφθάσει με ελικόπτερο και εκεί θα τον υποδεχθεί ο επικεφαλής της πλατφόρμας κ. Σιέρατον. Η επίσκεψη αναμένεται να γίνει για επικοινωνιακούς λόγους, με σκοπό να δωθούν ηχηρά μηνύματα στην Τουρκία, συνεχίζει να καλλιεργεί κλίμα έντασης.

Μαζί με τον κ. Χριστόφια και τον κ. Σιέρατον θα είναι και δώδεκα δημοσιογράφοι, που θα βρίσκονται στην πλατφόρμα πριν την άφιξη του Κυπρίου προέδρου.

Την ίδια ώρα σκεπτικισμός επικρατεί στο επιτελείο της Noble Energy καθώς η εταιρεία δεν έχει λάβει οριστική απάντηση από την κυπριακή κυβέρνηση σχετικά με την πρόταση που είχε υποβάλλει από τις 14 Απριλίου, παρά τη συνάντηση του αντιπροέδρου της με την υπουργό Πραξούλα Αντωνιάδου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ