Βρετανός πρώην υπουργός προκαλεί αίσθηση: Αφήστε ελεύθερη την κάνναβη, μέχρι και η βασίλισσα Βικτωρία έκανε χρήση - iefimerida.gr

Βρετανός πρώην υπουργός προκαλεί αίσθηση: Αφήστε ελεύθερη την κάνναβη, μέχρι και η βασίλισσα Βικτωρία έκανε χρήση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι Βρετανοί έχουν ιδιαίτερη σχέση με τους γαλαζοαίματους. Σε τέτοιο βαθμό, που τους επιστρατεύουν ως παράδειγμα ακόμη και για τη χρήση της κάνναβης.

Κι όμως, αυτό το επιχείρημα επικαλέστηκε ένας πρώην υπουργός της Βρετανίας, όταν τάχθηκε υπέρ της αποποινικοποίησης της κάνναβης. Ο Πίτερ Λίλεϊ, πρώην υπουργός Εμπορίου επί Μάργκαρετ Θάτσερ, δήλωσε ότι ακόμη και η βασίλισσα Βικτωρία χρησιμοποιούσε κάνναβη, για να ανακουφίσει τους πόνους περιόδου.

Βρετανός πρώην υπουργός προκαλεί αίσθηση: Αφήστε ελεύθερη την κάνναβη, μέχρι και η βασίλισσα Βικτωρία έκανε χρήση | iefimerida.gr 0

Οι βουλευτές, στη συζήτηση για τα υπέρ και τα κατά της αποποινικοποίησης της κάνναβης άκουσαν ακόμη τον Λίλεϊ να τονίζει ότι η χώρα πρέπει να δώσει στους ανθρώπους την ηθική ευθύνη να επιλέξουν ή όχι αν θα κάνουν χρήση, χωρίς να χρειάζονται την απαγόρευση της ουσίας δια νόμου.

«Η μοιχεία είναι λάθος, αλλά δεν πρέπει να βάζουμε στη φυλακή όσους τη διαπράττουν. Υπάρχουν πολλές ηθικές αποφάσεις που οι άνθρωποι πρέπει να λαμβάνουν από μόνοι τους, χωρίς να τους ορίζει ο νόμος τι να κάνουν», τόνισε ακόμη ο ίδιος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κάνναβη Βασίλισσα Βικτώρια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ