Οι Aerosmith προειδοποιούν με εξώδικο τον Ντόναλντ Τραμπ- Τι τους εξόργισε

Ο τραγουδιστής των Aerosmith, Στίβεν Τάιλερ, απαγόρευσε στον υποψήφιο για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών, Ντοναντ Τραμπ, να χρησιμοποιεί το τραγούδι του συγκροτήματος ,«Dream On», στις προεκλογικές του συγκεντρώσεις.

Ο διάσημος τραγουδιστής κινήθηκε νομικά και μέσω των δικηγόρων του έστειλε επιστολή, προειδοποιώντας τον Ντόναντ Τραμπ πως η υπόθεση θα φτάσει στα δικαστήρια, αν δεν λάβει σύντομα τέλος.
Η επιστολή αναφέρει πως ο υποψήφιος δεν κατέχει άδεια, ώστε να χρησιμοποιεί το τραγούδι στις προεκλογικές του εκστρατείες με αποτέλεσμα να παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας του συγκροτήματος.

Παρ' όλο που ο ίδιος ο Στίβεν Ταίλερ είχε ταχθεί πέρσι υπέρ των Ρεπουμπλικάνων, η δικηγόρος του Ντίνα ΛαΠολτ, ξεκαθάρισε πως το συγκρότημα δεν επιθυμεί ο κόσμος να συνδέει το «Dream On» με πολιτικές σκοπιμότητες.

Όσο για τον Ντονάλτ Τραμπ, ο ίδιος φαίνεται πως θα δυσκολευτεί να βρει καινούργιο τραγούδι, καθώς η μουσική βιομηχανία της ροκ του έχει γυρίσει την πλάτη. Ο Μάικλ Στάιπ των R.E.M. τού απαγόρευσε τη χρήση του It’s the End of the World as We Know It, ενώ το ίδιο έκανε και ο Νιλ Γιανγκ για το τραγούδι Rockin’ in the Free World.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Aerosmith Ντόναλτ Τραμπ Dream on

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ