Δεν πανηγύρισε με τον αετό της Αλβανίας ο Κάτσε [εικόνα] - iefimerida.gr

Δεν πανηγύρισε με τον αετό της Αλβανίας ο Κάτσε [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι ποδοσφαιριστές της Αλβανίας πανηγύρισαν έξαλλα την πρόκριση στην τελική φάση του EURO 2016 εντός αγωνιστικού χώρου αλλά και στα αποδυτήρια, μετά τη νίκη επί της Αρμενίας. Μάλιστα έβγαλαν και μια φωτογραφία σχηματίζοντας τον αετό της σημαίας τους αλλά χωρίς τον Εγκους Κάτσε.

Ο διεθνής άσος του ΠΑΟΚ, ο οποίος στο παρελθόν έχει βρεθεί στο στόχαστρο του Τύπου, προτίμησε να απέψει από τον συγκεκριμένο συμβολισμό, με τον οποίο θέλησαν να φωτογραφηθούν και να πανηγυρίσουν αρκετοί συμπαίκτες του.

Ο Κάτσε επέλεξε να σηκώσει τα χέρια ψηλά όπως έκαναν και κάποιοι άλλοι συμπαίκτες του, από το να σχηματίσει και αυτός τον αετό της αλβανικής σημαίας. Αλλωστε δεν έχουν περάσει παρά μόνο λίγες εβδομάδες από τον πανηγυρισμό του Λίλα στο «Γ.Καραϊσκάκης», ο οποίος προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.

Δεν πανηγύρισε με τον αετό της Αλβανίας ο Κάτσε [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ