Ετσι είναι να είσαι single στα 20 [εικόνες] - iefimerida.gr

Ετσι είναι να είσαι single στα 20 [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το να είσαι σε σχέση όταν είσαι στα 20 είναι πολύ όμορφο, το να είσαι, όμως, μόνος/η είναι ακόμα καλύτερο.

Για οποιονδήποτε λόγο και να είσαι single σε αυτή την ηλικία ξέρεις πως είναι μια κατάσταση που δεν θα διαρκέσει πολύ, είναι διασκεδαστικά αλλά και κάπως... τρομακτικά.

Η δίχως σύντροφο ζωή στα 20, κάνει όλους αυτούς που την βιώνουν να ξέρουν πολύ καλά 7 πράγματα. Ποια είναι αυτά;

Μπορείς να κάνεις ο,τι θέλεις, με όποιον θέλεις, χωρίς να δίνεις λογαριασμό

Είναι πραγματικά υπέροχο να μπορείς να κάνεις αυτό που εσύ πραγματικά θέλεις. Θες να βγεις, βγαίνεις και πας όπου θελήσεις. Θες να δεις ταινία βλέπεις, όποια θες εσύ (δεν καταλήγεις να δεις αυτή που ζητά ο άλλος, επειδή έχεις μεγάλη καρδιά).

Ούτε είσαι συνέχεια με ένα κινητό στο χέρι να γράφεις: τώρα βγήκα από το σπίτι, τώρα μπήκα στο μαγαζί, πίνω το κοκτέιλ μου, τώρα το δεύτερο... όχι δεν θα πιω πολύ, μπήκα σπίτι, καληνύχτα.

Ετσι είναι να είσαι single στα 20 [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ολα γύρω σου γυρίζουν

Είναι η ώρα που σκέφτεσαι εσένα και μόνο εσένα. Επικεντρώνεσαι στον εαυτό σου και στους στόχους σου. Τώρα «χτίζεις» το μέλλον σου και την καριέρα σου. Εχεις το μυαλό σου καθαρό και μπορείς να καταλάβεις τα ταλέντα και να βελτιώσεις τις αδυναμίες σου.

Μα τι γίνετε με τους άλλους;

Μπορεί να είσαι μόνο 20 αλλά σίγουρα έχεις ακούσει για συμμαθητές σου που παντρεύτηκαν ή έχουν κάνει ήδη παιδιά!! Και αναρωτιέσαι τι συμβαίνει, εγώ δεν κάνω κάτι καλά ή άλλοι;

Ξεκινούν τα αστειάκια με το... ράφι

«Οχι, θεία Μαίρη, δεν έχω σχέση». Ολοι σε ρωτάνε αν είσαι σε σχέση και αν δεν έχεις σε ρωτάνε γιατί. Μετά έρχεται το αστειάκι περί ραφιού και αντί να συζητάτε για την επιτυχία σου στη σχολή ή την δουλειά, μιλάτε για τη θεία Μαίρη που στην ηλικία σου είχε ήδη παντρευτεί.

Ετσι είναι να είσαι single στα 20 [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Περνάς χρόνο με τους φίλους σου

Δεν υπάρχει κάτι πιο όμορφο και διασκεδαστικό από το να περνάς χρόνο με τους φίλους σου. Με εκείνους που σε καταλαβαίνουν, που σου φωνάζουν όταν κάνεις κάτι λάθος, που είναι εκεί για να σε πάρουν αγκαλιά όταν κλαις. Είναι οι φίλοι σου και είναι απίστευτοι.

Μοναξιά μου όλα

Κάποιες στιγμές νιώθεις μόνος, πραγματικά μόνος. Είναι όταν οι φίλοι σου έχουν δουλειά ή είναι με τους συντρόφους τους και εσύ είσαι αγκαλιά με το λαπτοπ, βλέποντας σειρά.

Και τελικά...

Ξερεις όμως πως όταν βρεις κάποιον να μοιραστείς τον χρόνο σου, θα έχεις ένα σωρό πράγματα να τους πεις. Ολα όσα κατάφερες στην εργένικη ζωή σου.

Ετσι είναι να είσαι single στα 20 [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ χωρίς σχέση 20 ετων
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ