Το πιο γλυκό δώρο του κόσμου - Φοιτητές κάνουν έκπληξη σε ηλικιωμένη εργαζόμενη καφετέριας [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Το πιο γλυκό δώρο του κόσμου - Φοιτητές κάνουν έκπληξη σε ηλικιωμένη εργαζόμενη καφετέριας [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Κάθριν Τόμσον δουλεύει σε ένα καφέ στο Πανεπιστήμιο Elon της Βόρειας Καρολίνα. Εκεί, βρίσκεται πολλά χρόνια, με τους φοιτητές να την αγαπούν και να την σέβονται.

Ονειρο της ήταν να μπορέσει να ταξιδέψει με την οικογένειά της στη Ντίσνεϋλαντ της Φλόριντα, ωστόσο τα χρήματα ήταν πολλά και η τσέπη της δεν το άντεχε κάτι τέτοιο.

Μια ομάδα φοιτητών, όμως, έκανε το όνειρο της πραγματικότητα, σκορπώντας χαμόγελα και συγκίνηση.

Το πιο γλυκό δώρο του κόσμου - Φοιτητές κάνουν έκπληξη σε ηλικιωμένη εργαζόμενη καφετέριας [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Οταν έμαθαν για το όνειρό της Κάθριν, η Λούσι και η Τέιλορ ήξεραν πως μπορούσαν να το υλοποιήσουν.

«Είμαστε 6.000 φοιτητές στο Πανεπιστήμιο, ένα δολάριο να έδινε ο καθένας και πιθανότατα θα γινόταν», λέει η Τέιλορ.

Ετσι, άνοιξαν μια ιστοσελίδα και κατάφεραν να μαζέψουν πάνω από 6.500 ευρώ. Μάλιστα, η πράξη τους τράβηξε την προσοχή ενός εργαζόμενου του GoFundMe, ο οποίος προσέφερε περίπου 880 ευρώ.

Μια μέρα, λοιπόν, στην καφετέρια, οι φοιτητές έκαναν στην Κάθριν την έκπληξη της ζωής της. Εκείνη δεν μπορούσε να πιστέψει τι γινόταν. Την έντυσαν με μια μπλούζα με τον Μίκυ Μάους και γέμισαν τον χώρο με μπαλόνια και δώρα για την ίδια και τα εγγόνια της. Η Κάθριν μην μπορώντας να κρατήσει την χαρά της, ξέσπασε σε δάκρυα.

Το πιο γλυκό δώρο του κόσμου - Φοιτητές κάνουν έκπληξη σε ηλικιωμένη εργαζόμενη καφετέριας [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ