Γλίτωσε από θαύμα ο Κάρλος Σάινθ - Τρομακτικό ατύχημα στη Formula 1 [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Γλίτωσε από θαύμα ο Κάρλος Σάινθ - Τρομακτικό ατύχημα στη Formula 1 [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα τρομακτικό ατύχημα του Κάρλος Σάινθ σημάδεψε τον τρίτο γύρο των ελεύθερων δοκιμαστικών της Formula 1 στο Σότσι της Ρωσίας.

Ο 21χρονος έχασε τον έλεγχο του μονοθεσίου πριν τη στροφή 14 της πίστας. Επεσε στον προστατευτικό τοίχο TechPro και προκάλεσε καθεστώς κόκκινης σημαίας, με τη διαδικασία να ανακοινώνεται λίγο μετά πως δεν θα συνεχιστεί.

Χρειάστηκαν περίπου 15 λεπτά για να απεγκλωβιστεί, με την αγωνία να βρίσκεται στο κατακόρυφο καθώς δεν υπήρχε επικοινωνία μέσω ασυρμάτου. Ευτυχώς, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν έχει κάποιο σοβαρό τραυματισμό. Μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο στο ιατρικό κέντρο της πίστας και όπως φάνηκε και στα τηλεοπτικά πλάνα, είχε τις αισθήσεις του και μάλιστα σήκωσε τον αντίχειρα του δεξιού του χεριού, επιβεβαιώνοντας πως όλα ήταν καλά.

Γλίτωσε από θαύμα ο Κάρλος Σάινθ - Τρομακτικό ατύχημα στη Formula 1 [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0
Γλίτωσε από θαύμα ο Κάρλος Σάινθ - Τρομακτικό ατύχημα στη Formula 1 [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ καρλος σαινθ Σότσι Ατύχημα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ