Κατσουράνης για Μανιάτη: «Δεν έβαλε ποτέ την Εθνική πάνω από τον εαυτό του» [βίντεο]

Ο Κώστας Κατσουράνης απάντησε αφοπλιστικά σε ερώτηση που δέχθηκε για το αν έχει σχέσεις πλέον με τον Γιάννη Μανιάτη μετά το επεισόδιο που είχαν λίγους μήνες πριν τη διεξαγωγή του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Βραζιλία.

Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής παραχώρησε συνέντευξη στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και δεν δίστασε να απαντήσει με κάθε ειλικρίνεια στο ερώτημα που δέχθηκε για τις σχέσεις του με τον άσο του Ολυμπιακού.

Ο Κατσουράνης απάντησε χαρακτηριστικά

«Δεν μιλάμε αυτή τη στιγμή. Δεν μιλάμε και για άλλους λόγους. Δεν μιλάμε γιατί ενώ εγώ είχα 110 συμμετοχές και θα πηγαίναμε στο παγκόσμιο κύπελλο, ζήτησα 90 φορές συγγνώμη και έβαλα την ομάδα πάνω από το εγώ μου, για ένα περιστατικό που εγώ είχα λάθος μετά αλλά το αρχικό το είχε κάνει ο Γιάννης, αυτός δεν έβαλε ποτέ την ομάδα πάνω από τον εαυτό του» ενώ σε ερώτηση για το αν θεωρεί ότι δεν το έκανε ο ίδιος γιατί δεν το ήθελε ή γιατί του απαγόρευσαν να το κάνει απάντησε «Μπορεί να συμβαίνουν και τα δύο αλλά εμένα δεν με ενδιαφέρει γιατί είχα μια προσωπική σχέση με τον Γιάννη. Και μόνο και μόνο για την ομάδα έπρεπε να πάρει θέση».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ