Δεν πάει πιο κάτω, πιάσαμε πάτο... - Νέο κάζο για την Ελλάδα, ήττα 3-1 στη Βόρεια Ιρλανδία [βίντεο]

Ο εφιάλτης τελειώνει με τον χειρότερο δυνατό τρόπο.

Η Ελλάδα γνώρισε ακόμη μια ήττα, αυτή την φορά με 3-1 στη Βόρεια Ιρλανδία και ολοκληρώνει τελευταία και... ντροπιασμένη τα προκριματικά του EURO 2016.

Με άμυνα για γέλια, οι γηπεδούχοι όποτε ήθελαν σκόραραν και ευτυχώς μετά το 3-0 κατέβασαν... ταχύτητα. Η Βορεια Ιρλανδία έκανε το 1-0 στο 35' με το Ντέιβιτς, στο 49' το 2-0 έκανε ο Μαγκένις, ενώ πάλι ο Ντέβις στο 58' έκανε το 3-0, με την Ελλάδα στο 87' να μειώνει με τον Χρήστο Αραβίδη στο πρώτο του γκολ στην καριέρα του στην Εθνική.

Aπέμεινε πια ο αγώνας της Κυριακής με την Ουγγαρία στο "Γ. Καραϊσκάκης" προκειμένου, τουλάχιστον, να σώσει τα προσχήματα και να καταγράψει την πρώτη νίκη σε αυτή την "εφιαλτική" σειρά.

Διαβάστε πως μετέδωσε το iefimerida το ματς

Η τελική βαθμολογία:

1. Βόρεια Ιρλανδία 17

2. Ρουμανία 16

3. Ουγγαρία 13

4. Φινλανδία 10

5. Νησιά Φερόε 6

6. Ελλάδα 3

Ελλάδα (Κώστας Τσάνας): Καρνέζης - Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Μόρας, Χολέμπας - Τζιόλης, Σάμαρης – Καρέλης (64’ Μάνταλος), Κονέ (71’ Πέλκας), Αραβίδης – Μήτρογλου (76’ Αθανασιάδης)

Β. Ιρλανδία (Μάικλ Ονίλ): Μακγκόβερν, Μακνέρ (Μακάλοχ), Μακόλεϊ, Κάθκαρτ, Μπραντ, Έβανς, Γουόρντ (81' Μακγκίν), Ντάλας, Νόργουντ, Ντέιβις, Μαγκένις (78’ Μπόις).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελλάδα Βόρεια Ιρλανδία Euro 2016

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ