Εικόνες ντροπής στη Μυτιλήνη την ημέρα επίσκεψης του Τσίπρα: Αστυνομικός κλωτσάει πρόσφυγες - iefimerida.gr

Εικόνες ντροπής στη Μυτιλήνη την ημέρα επίσκεψης του Τσίπρα: Αστυνομικός κλωτσάει πρόσφυγες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ημέρα που βρισκόταν ο Αλέξης Τσίπρας στη Μυτιλήνη μαζί με τον Βέρνερ Φάιμαν, σημειώθηκε ένα περιστατικό που κάνει τον γύρο του κόσμου.

Αστυνομικός στον καταυλισμό προσφύγων της Μόριας (υπάρχουν Αφγανοί, Ιρακινοί και άλλων εθνικοτήτων εκτός Συρίας) κλώτσησε πρόσφυγες, με τις σχετικές φωτογραφίες να κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες σε όλα τα social media με τα σχόλια να είναι καταιγιστικά εναντίον του άνδρα της ΕΛ.ΑΣ.

Εικόνες ντροπής στη Μυτιλήνη την ημέρα επίσκεψης του Τσίπρα: Αστυνομικός κλωτσάει πρόσφυγες  | iefimerida.gr 0
Εικόνες ντροπής στη Μυτιλήνη την ημέρα επίσκεψης του Τσίπρα: Αστυνομικός κλωτσάει πρόσφυγες  | iefimerida.gr 1
Εικόνες ντροπής στη Μυτιλήνη την ημέρα επίσκεψης του Τσίπρα: Αστυνομικός κλωτσάει πρόσφυγες  | iefimerida.gr 2

Τις εξοργιστικές φωτογραφίες ανέβασε στη σελίδα του στο Facebook ο Saverio Serravezza, ενώ μέσω Twitter ο δημοσιογράφος Olivier Drot κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα πως δεν μπορεί ή δεν θέλει να ελέγξει την Ελληνική Αστυνομία.

Η ΕΛ.ΑΣ. πάντως διεξάγει κατεπείγουσα διοικητική έρευνα για το αν είναι αληθινό το περιστατικό, για να αποδοθούν ευθύνες στον αστυνομικό (θα γίνει έρευνα για να βρεθούν τα στοιχεία του) και αν έγινε όντως την ημέρα που ήταν ο Πρωθυπουργός στη Μυτιλήνη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ