Εκτός ποδοσφαίρου ο Πλατινί - Τιμωρία 3 μηνών - iefimerida.gr

Εκτός ποδοσφαίρου ο Πλατινί - Τιμωρία 3 μηνών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκ στο Παγκόσμιο ποδόσφαιρο προκάλεσε η είδηση αποκλεισμού του Μισέλ Πλατινί από το ποδόσφαιρο για τους επόμενους 3 μήνες.

Το ποδόσφαιρο σε όλα τα σημεία της γης δέχεται πλέον το ένα χτύπημα μετά το άλλο. Η Επιτροπή Ηθικής της FIFA επέβαλε τιμωρία 3 μηνών στον Μισέλ Πλατινί αλλά και στον Σεπ Μπλάτερ, αφού φαίνεται ότι έχει βρεθεί το νήμα χρημάτων που σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο και συγκεκριμένα της Telegraph, πήρε ο Γάλλος πρόεδρος της UEFA ως μίζα από τον πρόεδρο της FIFA για να αποσύρει την υποψηφιότητά του σε παλαιότερες εκλογές.

Εκτός από τους δύο ισχυρούς άνδρες του ποδοσφαίρου, η Επιτροπή Ηθικής της FIFA τιμώρησε τον γενικό γραμματέα της UEFA Ζερόμ Βάλκε ενώ στον αντιπρόεδρο της FIFA, Τσουνγκ-Μουνγκ Γιουν, επέβαλε αποκλεισμό 6 ετών και πρόστιμο 100.000 ελβετικών φράγκων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μισέλ Πλατινί Σεπ Μπλάτερ τιμωρία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ