Μπάρκας (ΣΥΡΙΖΑ): Είμαι αντίθετος με την ψήφιση των προαπαιτούμενων σε ένα άρθρο - iefimerida.gr

Μπάρκας (ΣΥΡΙΖΑ): Είμαι αντίθετος με την ψήφιση των προαπαιτούμενων σε ένα άρθρο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αντίθετος στην ψήφιση των προαπαιτούμενων με ένα άρθρο στη Βουλή εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στα Παραπολιτικά 90,1, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπάρκας.

«Μου αρέσει η συζήτηση δεν θα μου άρεσε να έρθει σε ένα άρθρο ο νόμος για τα προαπαιτούμενα και δεν νομίζω να έρθει σε ένα άρθρο, θα διεκδικήσουμε τη συζήτηση στη Βουλή» , είπε χαρακτηριστικά τονίζοντας ότι «υπάρχουν ισοδύναμα για τα σκληρά μέτρα που προβλέπει η συμφωνία».

Ο κ. Μπάρκας είπε πως «οι εργαζόμενοι , πρέπει πάντα να διεκδικούν και η Κυβέρνηση πρέπει να διεκδικήσει για αυτούς, δεν υφίστανται μονόδρομοι υπάρχουν ισοδύναμα» είπε χαρακτηριστικά.

Για το θέμα πώλησης των λιμανιών σημείωσε πως «η συμφωνία που πρέπει να διεκδικήσει η Κυβέρνηση θα πρέπει να προβλέπει όχι απλά να μην απολυθούν εργαζόμενοι αλλά ακόμη και να καλυτερεύσουν οι υπάρχουσες εργασιακές συνθήκες και πλαίσιο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ