Η Σελένα Γκόμεζ αποκαλύπτει γιατί υποβλήθηκε σε χημειοθεραπείες [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Σελένα Γκόμεζ αποκαλύπτει γιατί υποβλήθηκε σε χημειοθεραπείες [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μία ειλικρινή συνέντευξη στο Billboard, με αφορμή την κυκλοφορία του δεύτερου σόλο άλμπουμ της «Revival», η Σελένα Γκόμεζ μίλησε για το αυτοάνοσο νόσημα από το οποίο πάσχει.

Όπως αποκάλυψε, αυτό ήταν και ο λόγος που το 2013 ακύρωσε δύο σκέλη της περιοδείας της στην Αυστραλία και την Ασία, διαψεύδοντας έτσι και τις φήμες που τότε είχαν κατακλύσει το διαδίκτυο και οι οποίες έκαναν λόγο για εθισμό της σε διάφορες ουσίες.

«Για αυτόν τον λόγο έκανα διάλειμμα. Θα μπορούσα να έχω πάθει εγκεφαλικό», λέει η Γκόμεζ, αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι υποβλήθηκε σε σία σειρά χημειοθεραπειών για να μετριάσει τα συμπτώματα του λύκου.

Η Σελένα Γκόμεζ αποκαλύπτει γιατί υποβλήθηκε σε χημειοθεραπείες [εικόνες] | iefimerida.gr 0

«Ήθελα τόσο άσχημα να πω: "Δεν έχετε ιδέα. Κάνω χημειοθεραπεία"», είπε η τραγουδίστρια χρησιμοποιώντας στην συνέχεια της συνέντευξης βαρείς χαρακτηρισμούς για όσους υποστήριζαν τότε ότι ήταν σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης. «Δουλεύω από τότε που ήμουν 7. Είμαι πρέσβειρα της UNICEF από τα 17 μου. Είναι απογοητευτικό που έχω γίνει θέμα στα ταμπλόιντ», σημείωσε η Γκόμεζ.

Ο λύκος είναι μία ασθένεια στην οποία το ανοσοποιητικό σύστημα επιτίθεται στα κύτταρα και τους ιστούς του σώματος προκαλώντας φλεγμονή και ιστολογική βλάβη. Μπορεί να επηρεάσει οποιοδήποτε μέρος του σώματος, αλλά περισσότερο συχνά προκαλεί βλάβες στην καρδιά, στις αρθρώσεις, στο δέρμα, στους πνεύμονες, στις φλέβες, στο ήπαρ, στα νεφρά και στο νευρικό σύστημα.

Η Σελένα Γκόμεζ αποκαλύπτει γιατί υποβλήθηκε σε χημειοθεραπείες [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Η Σελένα Γκόμεζ αποκαλύπτει γιατί υποβλήθηκε σε χημειοθεραπείες [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Η Σελένα Γκόμεζ αποκαλύπτει γιατί υποβλήθηκε σε χημειοθεραπείες [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σελένα Γκόμεζ λύκος χημειοθεραπείες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ