Γεωργιάδης: Ο Βαρουφάκης θα έπρεπε να είναι τώρα στο Ειδικό Δικαστήριο - iefimerida.gr

Γεωργιάδης: Ο Βαρουφάκης θα έπρεπε να είναι τώρα στο Ειδικό Δικαστήριο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Εσείς νομίζετε ότι καλή διαπραγμάτευση είναι αυτή που έκανε ο Βαρουφάκης. Θα έλεγα τώρα τι ήταν η διαπραγμάτευση του Βαρουφάκη, αλλά είμαι στο ραδιόφωνο…».

Αυτό ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον Real FM 97.8 και την εκπομπή του Γιώργου Τράγκα και πρόσθεσε: «Ο Βαρουφάκης θα έπρεπε να είναι στο Ειδικό Δικαστήριο τώρα».

Ο υποψήφιος αρχηγός της ΝΔ, αναφερόμενος στον πρώην υπουργό Οικονομικών, σημείωσε ότι «πρέπει να μας εξηγήσει για ποιο λόγο φόρτωσε την Ελλάδα με 90 δισ. ζημιά».

«Ο Καραμανλής δεν παίρνει ποτέ τηλέφωνο να δίνει εντολές στον αρχηγό της ΝΔ» τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ στο ερώτημα αν θα σηκώνεται όρθιος σε περίπτωση που εισέρχεται στο γραφείο του ο Κώστας Καραμανλής, απάντησε:

«Ο αρχηγός της ΝΔ δεν σηκώνεται όρθιος σε κανέναν, γιατί ο αρχηγός της ΝΔ είναι ο επόμενος Πρωθυπουργός της χώρας που πρέπει να μπορεί να ηγείται της χώρας και να μάχεται για τα συμφέροντά της. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι ο αρχηγός της ΝΔ δεν ξέρει να δείχνει σεβασμό σε εκείνους που πρέπει».

«Δεν θα έκανα ποτέ συνεργασία με τον Καμμένο» ο Άδωνις Γεωργιάδης, συμπληρώνοντας:

«Γιατί ο Καμμένος, το πιο ευνοημένο πρόσωπο από τη ΝΔ, βουλευτής και υπουργός από τα παιδικά του χρόνια, κατήντησε να υβρίζει τη ΝΔ για προδοσία, και τους αρχηγούς και τα στελέχη και τους βουλευτές της, και να συνεργάζεται με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ποιος; Ο Καμμένος που έβγαλε βιβλίο για τη 17 Νοέμβρη και κατηγορούσε ότι ήταν όργανο της αριστεράς και που έκανε όσα έκανε. Κι όμως αυτός ο άνθρωπος έχει υβρίσει με τόσο χυδαίο τρόπο τη ΝΔ» υπογράμμισε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ