Η Moschino έβαλε το νέο της άρωμα σε μπουκάλι καθαριστικού τζαμιών [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Moschino έβαλε το νέο της άρωμα σε μπουκάλι καθαριστικού τζαμιών [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Fresh δεν είναι ένα πολυκαθαριστικό επιφανειών, είναι το νέο άρωμα του οίκου Moschino.

Ψεκάστε τζάμια και γυάλινες επιφάνειες με τo Fresh.Θα λάμψουν από καθαριότητα και θα μυρίζουν φρεσκάδα. Αυτά ισχύουν για όσους θέλουν να μιμηθούν τη δημοσιογράφο και εκκεντρική περσόνα Ισαβέλα Μπλόου που έφυγε πρόωρα. Η Μπλόου καθάριζε το γραφείο της Αν Γουίντουρ με περιέ και άρωμα Chanel No.5, όταν ήταν βοηθός της.

Η Moschino έβαλε το νέο της άρωμα σε μπουκάλι καθαριστικού τζαμιών [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Το Fresh είναι ένα γλυκό άρωμα με νότες μανταρινιού, περγαμόντου και λευκού πατσουλί. Η συσκευασία του είναι αυτή που έχει πλάκα. Είναι ίδια με ένα σπρέι για τα τζάμια ή το σπρέι ενός άλλου πολυκαθαριστικού.

Το πρόσωπο του Fresh δεν είναι άλλο από την ντίβα και αιώνιο τοπ-μόντελ Λίντα Εβαντζελίστα. Η Λίντα φωτογραφήθηκε από τον Στίβεν Μάιζελ και το στάιλινγκ έκανε η Καρλίν Σερφ ντε Νταντζίλ.

Η Εβαντζελίστα μεταμορφώθηκε σε μια γκλάμορους νοικοκυρά. Η φασίνα δεν μοιάζει να είναι το φόρτε του 50χρονου μοντέλου που είχε δηλώσει ότι «δεν σηκώνεται από το κρεβάτι της για λιγότερα από 10.000 δολάρια».

Η Moschino έβαλε το νέο της άρωμα σε μπουκάλι καθαριστικού τζαμιών [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Άρωμα Moschino Λίντα Εβαντζελίστα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ