«Μπαίνει μέσα» η Αρχιεπισκοπή Αθηνών λόγω «πτώσης των παγκαριών» - iefimerida.gr

«Μπαίνει μέσα» η Αρχιεπισκοπή Αθηνών λόγω «πτώσης των παγκαριών»

Ιερά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα την λίστα εσόδων-εξόδων της για το πρώτο 8μηνο του 2011 και σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία της είναι «ελλειμματική» καθώς εμφανίζεται πως «μπαίνει μέσα» κατά 764.240 ευρώ.

Στον ισολογισμό που αναρτήθηκε σήμερα και στην ιστοσελίδα της Ι.Α.Α στη διεύθυνση www.iaath.gr αναφέρεται ότι « Η ανάρτηση των εσόδων-εξόδων στο Διαδίκτυο δεν αποτελεί απολογία στις ανυπόστατες κατηγορίες για τον πλούτο των Ιερών Ναών και Μητροπόλεων, αλλά για την ενημέρωση των καλοπροαίρετων συνανθρώπων μας που θέλουν να κρίνουν με στοιχεία πραγματικά και όχι υποθετικά»
Στο τέλος του ισολογισμού αναφέρεται ότι οι ζημίες αποδίδονται κυρίως στην «πτώση των παγκαριών» που με τη σειρά της αποδίδεται στην ευρύτερη οικονομική κρίση, αλλά και στην αύξηση των εξόδων για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Διαβάστε όλο το κείμενο του ισολογισμού εδώ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ