Μαλλιά-κουβάρια στη Βουλή: «Φιλαράκο, αλλού αυτά!» - «Αντε φύγε από δω, ρε αλήτη!» - iefimerida.gr

Μαλλιά-κουβάρια στη Βουλή: «Φιλαράκο, αλλού αυτά!» - «Αντε φύγε από δω, ρε αλήτη!»

PSARIANOS
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με βαριές εκφράσεις συνοδεύτηκε η δεύτερη ημέρα συζήτησης επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης.

Ολα ξεκίνησαν όταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού Χάρης Θεοχάρης επετέθη κατά της κυβέρνησης: «Ζητάτε ψήφο εμπιστοσύνης. Δεν σας τη δίνουμε γιατί είστε ψεύτες. Δεν είστε πολιτικά αφελείς, είστε καθ’ έξιν ψεύτες».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μαντάς ζήτησε και πήρε τον λόγο για να απαντήσει: «Θα μπορούσα να καλοδεχτώ την κριτική. Όμως ο απίστευτος και ιδιόμορφος ναρκισσισμός αυτού του κόμματος το οδήγησε σε απίστευτες κατηγορίες και χυδαιότητες. Τους τα επιστρέφουμε πίσω. Ας κοιτάξουν τον εαυτό τους».

Ο βουλευτής του Ποταμιού Γρηγόρης Ψαριανός αντέδρασε φωνάζοντας προς τον κ. Μαντά: «Φιλαράκο, αλλού αυτά», ενώ λίγο αργότερα ακούστηκε να λέει - χωρίς όμως να γίνει αντιληπτό σε ποιον απευθύνεται: «Αντε, ρε αλήτη! Αντε φύγε από δω».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ