Η Air France απολύει αυτούς που λιντσάρισαν τους διευθυντές της - iefimerida.gr

Η Air France απολύει αυτούς που λιντσάρισαν τους διευθυντές της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον γύρο του κόσμου έκαναν οι εικόνες με τους γυμνούς λιντσαρισμένους διευθυντές της Air France μετά την ανακοίνωση για περικοπή περίπου 2.900 θέσεων εργασίας.

Η αεροπορική εταιρία μάλιστα ανακοίνωσε ότι θα γίνει ταυτοποίηση των δραστών της επίθεσης στους Ξαβιέ Μπροσέτα (υποδιευθυντής του τμήματος ανθρωπίνου δυναμικού) και Ορλι Πιερ Πλισονιέ (διευθυντής της εταιρείας) και αν πράγματι είναι εργαζόμενοι της θα απολυθούν με συνοπτικές διαδικασίες.

Πάντως μετά τα έκτροπα με το ξεγύμνωμα των δύο ανώτατων στελεχών, ο επικεφαλής της εταιρείας ανακοίνωσε ότι η διεύθυνση της Air France είναι διατεθειμένη να ξεκινήσει εκ νέου διαπραγματεύσεις με τα συνδικάτα.

Μάλιστα, οι πολιτικές αντιδράσεις για την επίθεση ήταν μεγάλες τόσο από τον Φρανσουά Ολαντ, όσο και από τον Μανουέλ Βαλς και τον Νικολά Σαρκοζί που καταδίκασαν τις άσχημες εικόνες βίας.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Air France εργαζόμενοι λιντσάρισμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ