Θα επανενωθούν οι θρυλικοί Oasis; - iefimerida.gr

Θα επανενωθούν οι θρυλικοί Oasis;

Oasis
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Λίαμ Γκάλαχερ, ο τραγουδιστής των θρυλικών Oasis που μεσουρανούσαν τη δεκαετία του '90, θέλει να τα ξαναβρεί με τον αδελφό του Νόελ που έχει πλέον δημιουργήσει δική του μπάντα, με αφορμή την 20η επέτειο από την κυκλοφορία του (What's The Story) Morning Glory?
Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Guardian ο Λίαμ Γκάλαχερ εμφανίζεται διατεθειμένος να συγχωρέσει τον μεγαλύτερο αδελφό του Νόελ (είχε καταθέσει μέχρι και μήνυση εναντίον του για τα «ψέμματα» που είχε πει μετά τη διάσπαση των Oasis) και να τα ξαναβρούν σαν καλά αδέλφια μέχρι το 2015 και να πάνε σε περιοδεία, όπου θα παίξουν τα τραγούδια του άλμπουμ (What's the Story) Morning Glory?
Όπως είπε ο ίδιος ο Λίαμ στο περιοδικό Rolling Stone «πρέπει να υπάρξει σεβασμός και από τις δύο πλευρές».
Βέβαια και ο Νόελ σε δική του συνέντευξη είχε πει ότι στεναχωριέται που κομμάτια όπως τα Champagne Supernova, Rock and Roll Star, The Importance of Being Idle και The Shock of the Lightning δεν θα ξανακουστούν σε μια συναυλία σε ένα μεγάλο στάδιο.
Και έτσι ο Λίαμ απάντησε «Για αυτό και εγώ προτείνω να τον βγάλω από την μιζέρια του. Αυτός είναι που το αναφέρει συνέχεια».
Βέβαια το άρθρο τη Guardian αναφέρει πως και τα δυο αδέλφια ψάχνουν να συνάψουν συνεργασίες με πρώην ορκισμένους εχθρούς.
Μάλιστα ο Νόελ ισχυρίζεται ότι σε πρόσφατη έξοδό του συνάντησε το κάποτε νο 1 αντίπαλο των Oasis τον Ντέιμον Άλμπαρν των Blur και προσπάθησε να συμφιλιωθούν. Μάλιστα είπε ότι οι δυο τους πέθαναν στα γέλια όλο το βράδυ.
Όλα τα θεραπεύει ο χρόνος! Και η κρίση...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ