Βαρεμένος: Δεν γίνεται όλη η συμφωνία να αντικατασταθεί από ισοδύναμα - iefimerida.gr

Βαρεμένος: Δεν γίνεται όλη η συμφωνία να αντικατασταθεί από ισοδύναμα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την άποψη ότι «η συμφωνία δεν μπορεί να αντικατασταθεί όλη από ισοδύναμα» διατύπωσε ο β' αντιπρόεδρος της Βουλής Γιώργος Βαρεμένος, διευκρινίζοντας ότι άπαντες στην κυβέρνηση έχουν συνείδηση της κατάστασης.

Σε συνέντευξή του στο ραδιοσταθμό Παραπολιτικά, απευθυνόμενος -όπως είπε- και σε άλλα κόμματα, τόνισε ότι πρέπει «να επιδιώξουμε αυτές τις προτεραιότητες να τις περιφρουρήσουμε και να πείσουμε τον λαό ότι θα κάνουμε κάποια πράγματα προς την κατανομή των βαρών».

Σε ό, τι αφορά μάλιστα στις προϋποθέσεις για συναινέσεις και με άλλες κοινοβουλευτικές δυνάμεις για το εγγύς μέλλον, ανέφερε ότι «θα γίνει διάλογος και με άλλες δυνάμεις μέσα στο Κοινοβούλιο. Για να έχουν τα μέτρα μεγάλη πιθανότητα επιτυχίας. Ας γίνει σε κοινοβουλευτικό επίπεδο και αν υπάρξει ανάγκη, βλέπουμε», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιώργος Βαρεμένος ισοδύναμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ