Του έστειλαν ένα ζευγάρι....ολόσωμες παντόφλες! - iefimerida.gr

Του έστειλαν ένα ζευγάρι....ολόσωμες παντόφλες!

παντόφλες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Λονδρέζος Τομ Μπόντινχαμ φοράει 49 νούμερο παπούτσια και αναγκαστικά κάνει ειδική παραγγελία σε όλα του τα υποδήματα, ακόμα και στις παντόφλες. Αλλά φυσικά δεν περίμενε ότι θα του έστελναν παντόφλα που θα τον χωρούσε ολόκληρο!
Από λάθος του κατασκευαστή που δεν πρόσεξε τα δεκαδικά ψηφία, αντί για νούμερο 49 (14,5 στην Βρετανία) του κατασκεύασαν μια παντόφλα νούμερο 4900 (1450 στην Βρετανία)!
Ο 27χρονος Τομ είχε παραγγείλει μια χνουδωτή παντόφλα σε σχήμα πέλματος ζώου με νύχια και δεν πίστευε στα μάτια του όταν στην πόρτα του σπιτιού του κατέφτασαν οι γιγαντιαίες παντόφλες στις οποίες όπως φαίνεται και στην φωτό όχι μόνο χωρούσαν οι υπερμεγέθης πατούσες του αλλά και ο ίδιος ολόκληρος.
Η βρετανική εταιρεία υποδημάτων στην οποία είχε κάνει την παραγγελία ισχυρίζεται ότι φταίει κάποιο λάθος που έγινε στην μετάφραση στο εργοστάσιο κατασκευής της παντόφλας που βρίσκεται στο Χονγκ Κονγκ .
Τώρα ο Τομ είπε ότι σκοπεύει να πουλήσει τις τεράστιες παντόφλες στο e-Bay

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ