H Λίντσει Λόχαν δουλεύει σε νεκροτομείο - iefimerida.gr

H Λίντσει Λόχαν δουλεύει σε νεκροτομείο

H Λίντσει Λόχαν δουλεύει σε νεκροτομείο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η άτακτη ηθοποιός δεν λέει να ξεμπλέξει με την αστυνομία και τα τρεχάματα της στα αμερικανικά δικαστήρια, αφού πρόσφατα παραβίασε την εκτέλεση της ποινής που της είχε αρχικά επιβληθεί από δικαστήριο και υποχρεώθηκε με νέα δικαστική απόφαση σε κοινωνική εργασία στο νεκροτομείο του Λος Άντζελες.

Η Λίντσει έπρεπε να εμφανιστεί για να κάνει την πρώτη της βάρδια στις 8 το πρωί στο νεκροτομείο και φυσικά καθυστέρησε. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, συνεργάτης της Λίντσει τηλεφώνησε στις 8 παρά είκοσι στο νεκροτομείο και είπε ότι η διάσημη ηθοποιός θα καθυστερούσε 10 λεπτά, ωστόσο η Λίντσει εμφανίστηκε τελικά στο νεκροτομείο λίγο πριν τις 9 με αποτέλεσμα να εκνευριστούν οι προϊστάμενοί της και να τη διώξουν.
Η Λίντσει δικαιολόγησε την καθυστέρησή της ισχυριζόμενη ότι δεν ήξερε που βρίσκονταν η είσοδος στο κτίριο και πως την καθυστέρησαν οι φωτογράφοι που είχαν συγκεντρωθεί για να απαθανατίσουν την πρώτη της μέρα στη δουλειά.
Λίγες ώρες αργότερα η Λίντσει που πρέπει μέχρι τις 2 Νοεμβρίου να έχει εργαστεί για τουλάχιστον 16 ώρες στο νεκροτομείο, έγραφε στο twitter της

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ