«Στην Ευρώπη υπάρχει δυστοκία στη λήψη σημαντικών αποφάσεων» - iefimerida.gr

«Στην Ευρώπη υπάρχει δυστοκία στη λήψη σημαντικών αποφάσεων»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ανάγκη να υπάρξει ισχυρή πολιτική βούληση στην Ευρώπη επεσήμανε ο Αντώνης Σαμαράς απευθυνόμενος στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, αλλιώς όπως χαρακτηριστικά τόνισε είτε θα κάνουμε βήματα προς τα πίσω είτε θα πηγαίνουμε σημειωτόν.

Κατά την έξοδο του από το προεδρικό Μέγαρο, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε πως το ταξίδι του στις Βρυξέλλες θα επαναλάβει πως χρειάζεται ριζική αλλαγή της οικονομικής πολιτικής που ακολουθεί η χώρα. «Χρειάζονται αλλαγές για να επιτύχουμε την κοινωνική συνοχή». Πρόσθεσε πως στόχος η ανάπτυξη και η ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας, ώστε να επέλθει η ανάπτυξη και να καταπολεμηθεί η ανεργία και η ύφεση.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έγινε δεκτός από τον Κάρολο Παπούλια ενόψει της συμμετοχής του στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και, όπως τόνισε, «από την Ευρώπη υπάρχει μεγάλη δυστοκία στη λήψη σημαντικών αποφάσεων που θα έπρεπε να είχαν ληφθεί πολύ νωρίτερα. Αυτή η δυστοκία δημιουργεί αβεβαιότητα, η οποία δημιουργεί αναταράξεις και σύγχυση στις αγορές. Το πρόβλημα των αγορών δημιουργεί αδυναμία στις χώρες να ανακάμψουν γρήγορα. Οι αδυναμίες αυτές οδηγούν σε προβλήματα κοινωνικής συνοχής».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ