Κώστας Τζαβάρας: Φοβάμαι διάσπαση της ΝΔ - iefimerida.gr

Κώστας Τζαβάρας: Φοβάμαι διάσπαση της ΝΔ

(EUROKINISSI- ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τους φόβους του για την διάσπαση της Νέας Δημοκρατίας, εξέφρασε ο βουλευτής Ηλείας του κόμματος Κώστας Τζαβάρας.

Σε συνέντευξή του στον Vima fm όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο διάσπασης της Ν.Δ. απάντησε: «Βεβαίως και το φοβάμαι, γι’ αυτό και θεωρώ ότι, ήταν πολύ χρήσιμη , η αναφορά πού έκανε στη προχθεσινή του ομιλία , ο πρόεδρος, ο κ. Μεϊμαράκης, στο ότι θα πρέπει, πριν από κάθε τι άλλο και οι τέσσερις υποψήφιοι να δεσμευτούν για τη διασφάλιση της ενότητας του κόμματος».

Παράλληλα, ο πρώην υπουργός επέκρινε την προηγούμενη ηγεσία του Αντώνη Σαμαρά ότι δεν αποδέχθηκε το συνέδριο που ζητούσαν βουλευτές και κομματικά στελέχη.

Την ευθύνη «την επιρρίπτω σε αυτούς , ή οποίοι δεν αποδέχτηκαν ή δεν διείδαν ως κρίσιμη στιγμή , τη δράση πού ζητούσαμε να γίνει. Επειδή όλα στη πολιτική κρίνονται εκ του αποτελέσματος , θεωρώ ότι, εμείς δικαιωθήκαμε. Δε θέταμε τότε θέμα ηγεσίας, θέλαμε ένα συνέδριο» είπε με έμφαση. Ενώ επεσήμανε ότι η ΝΔ «έχει χάσει το κέντρο της γενικώς. Όχι μόνο με την έννοια του πολιτικού κέντρου, αλλά δεν έχει ένα σημείο προσανατολισμού».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κώστας Τζαβάρας ΝΔ διάσπαση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ