ΝΔ: Μητσοτάκης και Γεωργιάδης κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι επί των προγραμματικών δηλώσεων - iefimerida.gr

ΝΔ: Μητσοτάκης και Γεωργιάδης κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι επί των προγραμματικών δηλώσεων

Φωτογραφία: INTIME NEWS/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αδωνις Γεωργιάδης ορίστηκαν από τη ΝΔ να είναι οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι του κόμματος επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης.

Όπως ανακοινώθηκε από τη ΝΔ, αμέσως μετά την ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων το απόγευμα από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα θα συνεδριάσει το προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας μαζί με τους έξι συντονιστές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, προκειμένου να καθορίσουν τα επόμενα βήματα τους ενόψει της συζήτησης που θα ξεκινήσει αύριο και θα ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα της Τετάρτης με ονομαστική φανερή ψηφοφορία, για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στη κυβέρνηση.

Από το Ποτάμι κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ορίστηκε ο Χάρης Θεοχάρης και εισηγητής του κόμματος θα είναι ο Σπύρος Λυκούδης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ