Mirror: Ενα πρώην ψαροχώρι στην Ελλάδα, το καλά κρυμμένο μυστικό της Ευρώπης [εικόνες] - iefimerida.gr

Mirror: Ενα πρώην ψαροχώρι στην Ελλάδα, το καλά κρυμμένο μυστικό της Ευρώπης [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πόλος έλξης διασημοτήτων, καλά κρυμμένο μυστικό, μικρό διαμάντι. Με τα παραπάνω λόγια μία συντάκτρια της Mirror επαινεί την Ελούντα, το «πρώην ψαροχώρι», όπως το αποκαλεί στην αρχή του άρθρου της.

Εντυπωσιασμένη από τη φυσική ομορφιά του τοπίου, την θάλασσα του Αιγαίου, τις υπέροχες ακτές και τα απότομα βράχια που απλώνονται από πάνω τους με τις τολμηρές κατσίκες που γυρίζουν με τα κουδούνια στον λαιμό τους, αλλά και τις εντυπωσιακές ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις που έχουν δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα στην περιοχή, τονίζει ότι την έχουν προτιμήσει διασημότητες όπως ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο και η Lady Gaga.

Mirror: Ενα πρώην ψαροχώρι στην Ελλάδα, το καλά κρυμμένο μυστικό της Ευρώπης [εικόνες] | iefimerida.gr 0

«Ήταν σαν να φτάνεις σε ένα μικρό χωριό όπου ο καθένας ήταν ήδη φίλος μας», λέει σχολιάζοντας την υποδοχή που τους επεφύλαξαν οι ντόπιοι. Συνεχίζοντας, περιγράφει τις ανέσεις που προσφέρουν τα ξενοδοχεία, όπως αυτό που έμεινε και το οποίο, αν και έχει μόλις ανακαινιστεί, όπως εξηγεί, έχει κρατήσει πολλά παραδοσιακά στοιχεία στον χαρακτήρα του.

Από τη μία, το λαμπερό λευκό και το μπλε των κτιρίων, η πλούσια βλάστηση, οι βουκαμβίλιες συνέθεταν το σκηνικό που ερχόταν σε πλήρη αρμονία με τις εγκαταστάσεις. Από την άλλη, η υποδοχή με σαμπάνιες και παραδοσιακούς χώρους, αλλά και οι ανέσεις και το πλήθος των δραστηριοτήτων που προσέφερε το ξενοδοχείο αποτέλεσαν έναν ακόμα λόγο για τη συντάκτρια για να αποθεώσει την Ελούντα.

Mirror: Ενα πρώην ψαροχώρι στην Ελλάδα, το καλά κρυμμένο μυστικό της Ευρώπης [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Φυσικά, δεν παραλείπει να αναφερθεί και στην επίσκεψή της στο μικρό νησάκι της Σπιναλόγκας, τονίζοντας ότι αποτέλεσε έμπνευση για το μυθιστόρημα της Βικτόρια Χίσλοπ «Το Νησί».

Mirror: Ενα πρώην ψαροχώρι στην Ελλάδα, το καλά κρυμμένο μυστικό της Ευρώπης [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Mirror Ελούντα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ