Προπονητής της Πρέμιερ Λιγκ απολύθηκε τηλεφωνικά - iefimerida.gr

Προπονητής της Πρέμιερ Λιγκ απολύθηκε τηλεφωνικά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κι όμως συμβαίνει και στα καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου. Ο Μπρένταν Ρότζερς, λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα με την Εβερτον, ενημερώθηκε... τηλεφωνικά από τη διοίκηση της Λίβερπουλ πως απολύεται!

O Μπρένταν Ρότζερς πλήρωσε τις κακές εμφανίσεις της Λίβερπουλ από το ξεκίνημα της χρονιάς και μετά το τέλος του ισόπαλου ντέρμπι με την Εβερτον, απολύθηκε από τον πάγκο των «κόκκινων».

Η απόφαση της διοίκησης ήταν σεβαστή απ' όλη την φίλαθλη γνώμη στην Αγγλία, όχι όμως και ο τρόπος με τον οποίο ανακοινώθηκε στον Ρότζερς. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου, ο πρώην πλέον τεχνικός της Λίβερπουλ ενημερώθηκε τηλεφωνικά για το τέλος της συνεργασίας του με το σύλλογο, ο οποίος εξέδωσε και ανακοίνωση αργά το απόγευμα της Κυριακής «Ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση, αλλά μας δίνεται η ευκαιρία να γνωρίσουμε ξανά επιτυχίες στο γήπεδο στο άμεσο μέλλον... Ήδη έχει ξεκινήσει η αναζήτηση του επόμενου κόουτς και ευελπιστούμε σύντομα να έχουμε καταλήξει στον διάδοχο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπρένταν Ρότζερς Λίβερπουλ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ