Psy, ο «τρελός» Gangnam Style είναι ένας συνηθισμένος άνθρωπος [εικόνες] - iefimerida.gr

Psy, ο «τρελός» Gangnam Style είναι ένας συνηθισμένος άνθρωπος [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τρία χρόνια μετά την πλανητική επιτυχία του «Gangnam Style», του δίσκου με 2 δις κλικ στο youtube, ο τρελάρας Κορεάτης σκέφτεται το επόμενο βήμα.


Είναι ο πρώτος Κορεάτης με τέτοια επιτυχία στη μουσική. Τρελά ρούχα και πόζες, ένας ακατάληπτος χορός, στίχοι που δεν καταλαβαίνει κανείς, μοντέρνα χορευτικά και μπόλικη φαντασία. Το “Gangnam Style” γράφτηκε για να κοροϊδέψει τους πλούσιους της Σεούλ.


«Δεν ήθελα να κοροϊδέψω κανέναν, μόνο τον εαυτό μου. Δεν κάνω τραγούδια με μηνύματα, δεν μιλάω ποτέ για την κοινωνία ή τον πόλεμο, οι Κορεάτες δεν αγαπούν τους καλλιτέχνες που μιλάνε για πολιτική» δηλώνει ο ίδιος στο Paris Match.
Ωστόσο, τον κάλεσαν να τραγουδήσει στην ορκωμοσία της νέας προέδρου της Νότιας Κορέας. «Εγινα διάσημος και εκτός Κορέας και εκπροσωπώ τη χώρα μου, καλώς ή κακώς. Δυστυχώς για τη χώρα μου δεν είναι ένας πολύ όμορφος εκπρόσωπος. Και, αληθινά, σιχαίνομαι αυτή την ευθύνη. Εγώ τραγουδάω για την απόλαυση, όχι για την επιτυχία», δηλώνει.
Το 2014 ο Psy γνώρισε μια δεύτερη τεράστια επιτυχία με τον δίσκο “Hangover” στον οποίο τραγούδισε με τον Snoop Dogg. Πέντε ήπειροι στον πλανήτη λάτρεψαν και αυτό το τραγούδι. Ο ίδιος έκανε ένα χορευτικό στον Πύργο του Αϊφελ με 30.000 άτομα τα οποία τραγουδούσαν χωρίς να καταλαβαίνουν λέξη από όσα έλεγε.


Στις συνεντεύξεις του δηλώνει ότι η επιτυχία του προκαλεί άγχος, ότι πρέπει συνέχεια να κάνει κάτι καλύτερο από το προηγούμενο και δεν είναι εύκολο. Εδώ και τρία χρόνια σκέφτεται να κάνει έναν ποιοτικό δίσκο, επιστρέφοντας στις ρίζες του.
Και πόσα χρήματα έχει κερδίσει;
«Οχι τόσα πολλά όσα φαντάζεστε. Κάνω ό,τι μπορώ για να μεγαλώσω τις δίδυμες κόρες μου, 8 ετών. Νομίζω ότι είμαι καλός σύζυγος, αλλά δεν είναι παρών όσο θα ήθελα σαν πατέρας. Εύχομαι στις κόρες μου να έχουν μια καλή και φυσιολογική ζωή, να γίνουν καλές μητέρες. Εγώ, όταν δεν γράφω μουσική, κάνω περιοδείες και τραγουδάω στα μπαρ...[γέλια]».

Psy, ο «τρελός» Gangnam Style είναι ένας συνηθισμένος άνθρωπος [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Psy, ο «τρελός» Gangnam Style είναι ένας συνηθισμένος άνθρωπος [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Psy συνηθισμένος άνθρωπος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ