Γιατί δεν έστησαν κάλπες στον ΣΥΡΙΖΑ για γραμματέα και κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους -Ολο το παρασκήνιο - iefimerida.gr

Γιατί δεν έστησαν κάλπες στον ΣΥΡΙΖΑ για γραμματέα και κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους -Ολο το παρασκήνιο

Φωτογραφία: INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ξήλωμα» της κάλπης στο… παρά πέντε αποφάσισαν στη χθεσινή -κλειστή- συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, μετά από την εμπειρία του Σαββάτου, οπότε και έστησαν κάλπες για την εκλογή αντιπροέδρων.

Πρώτη υποψηφιότητα για τη θέση του γραμματέα της ΚΟ, εκ μέρους των «προεδρικών», ήταν ο Σωκράτης Φάμελλος, η οποία όμως δεν προχώρησε ποτέ.

Κι αυτό γιατί, αν προχωρούσε, αυτόματα οι «53» θα... κατέβαζαν απέναντί του τον πρώην γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Χρήστο Μαντά, για τον οποίο αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια στο εσωτερικό της ΚΟ από ένα μεγάλο μέρος «προεδρικών» βουλευτών.

Με στόχο επομένως να αποφευχθούν τα παραπάνω και να μην υπάρξουν εντάσεις, η ηγεσία αποφάσισε να προτείνει ένα πρόσωπο-έκπληξη, την Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, και κάπως έτσι να τελειώσει το θρίλερ.

Εντέλει, πρώτος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ορίστηκε ο Χρήστος Μαντάς και ακολούθησαν οι Σωκράτης Φάμελλος και Φωτεινή Βάκη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ