Ξυδάκης κατά Περιστέρη: «Λέει π.... για την Αμφίπολη και τον Ηφαιστίωνα» - «Αθλιότητες» λέει ο ίδιος - iefimerida.gr

Ξυδάκης κατά Περιστέρη: «Λέει π.... για την Αμφίπολη και τον Ηφαιστίωνα» - «Αθλιότητες» λέει ο ίδιος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με απίστευτα μειωτικούς χαρακτηρισμούς φέρεται να καταφέρθηκε ο πρώην υπουργός Πολιτισμού Νίκος Ξυδάκης κατά της αρχαιολόγου Κατερίνας Περιστέρη, αναφορικά με τις αποκαλύψεις της για την Αμφίπολη. Ο ίδιος πάντως διέψευσε το σχετικό δημοσίευμα.

Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα tovima έξω από την Ολομέλεια της Βουλής, στο περιστύλιο, στο περιθώριο της εκλογής προέδρου της Βουλής, δημιουργήθηκε ένα άλλο «πηγαδάκι» με τον Ν. Ξυδάκη με θέμα την... Αμφίπολη.

Ο πρώην υπουργός Πολιτισμού και νυν αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών χαρακτήρισε τις ανακοινώσεις για τον Ηφαιστίωνα ως π.... (χρησιμοποίησε την γνωστή ελληνική έκφραση απαξίωσης), λέγοντας μάλιστα ότι η Κατερίνα Περιστέρη κλήθηκε να διαχειριστεί μία ανακάλυψη πολύ μεγαλύτερη του βάρους της ως αρχαιολόγου: «Δεν είδα ποτέ καμιά δημοσίευσή της σε επιστημονικό περιοδικό» έλεγε.

Ξυδάκης: Δημοσιογραφική αθλιότητα

Με ανάρτησή του στο twitter, ο ίδιος ο κ. Ξυδάκης διέψευσε ότι έκανε τέτοια αναφορά.

«Δήθεν «δήλωσή» μου για Αμφίπολη στο @tovima.gr: Μετά 30 χρόνια στο επάγγελμα, ανακαλύπτω τι σημαίνει δημοσιογραφική αθλιότητα #vimapolitics» ανέφερε.

Ξυδάκης κατά Περιστέρη: «Λέει π.... για την Αμφίπολη και τον Ηφαιστίωνα» - «Αθλιότητες» λέει ο ίδιος | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ