Ιδού οι σημειώσεις του Αλέκου Φλαμπουράρη για τον Βασίλη Λεβέντη [εικόνες] - iefimerida.gr

Ιδού οι σημειώσεις του Αλέκου Φλαμπουράρη για τον Βασίλη Λεβέντη [εικόνες]

ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις σημειώσεις του Αλέκου Φλαμπουράρη «συνέλαβε» ο φωτογραφικός φακός κατά την διάρκεια της σημερινής ψηφοφορίας στο κοινοβούλιο για την εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής.

Στις σημειώσεις του ο υπουργός Επικρατείας, έχει τίτλο με μεγάλα γράμματα «ΛΕΒΕΝΤΗΣ», ενώ από κάτω ακολουθεί μία σειρά από bullets με το πρώτο να αναφέρει «στην πορεία, όχι τώρα», το δεύτερο «δεν μας εμπιστεύονται» και το τρίτο «η ομάδα πρέπει να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης».

Ιδού οι σημειώσεις του Αλέκου Φλαμπουράρη για τον Βασίλη Λεβέντη [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Παράλληλα, το έγγραφο με τις σημειώσεις του κ. Φλαμπουράρη αναφέρεται και στις συντάξεις. Εκεί ο υπουργός Επικρατείας έχει σημειώσει «συνταξιούχοι – όχι μαύρη δουλειά», σύνταξη με εισόδημα», και «επανεξέταση των τριπλών συντάξεων».

Ιδού οι σημειώσεις του Αλέκου Φλαμπουράρη για τον Βασίλη Λεβέντη [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Όσον αφορά στις σημειώσεις του κ. Φλαμπουράρη για τον Βασίλη Λεβέντη, υπενθυμίζουμε ότι πριν μερικές μέρες σε συνέντευξή του ο πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων είχε πει: «Εγώ θα δώσω ψήφο εμπιστοσύνης χωρίς να ζητάω ανταλλάγματα και υπουργεία όπως έκανε ο Καμμένος και ο Κουβέλης. Του έχω στείλει επιστολή με εννιά σημεία (σ.σ. στον Αλέξη Τσίπρα). Πιστεύω θα κρατήσει την επιστολή σαν ρεζέρβα για όταν χαλάσει τη σχέση του με τον Καμμένο. Ένα τρίμηνο θα πάει τσάμπα και μετά θα καταλάβουν όλοι ότι θα πρέπει να αλλάξει η ατζέντα των μεταρρυθμίσεων».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ