Ο μακελάρης του Ορεγκον αυτοκτόνησε- Το πόρισμα του ιατροδικαστή - iefimerida.gr

Ο μακελάρης του Ορεγκον αυτοκτόνησε- Το πόρισμα του ιατροδικαστή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Κρις Χάρπερ Μέρσερ, ο μακελάρης του Ορεγκον, αυτοκτόνησε μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών με τους αξιωματικούς, δήλωσε το Σάββατο, ο Σερίφης της Κομητείας του Ντάγκλας, Τζον Χάνλιν.

Ενα χρονοδιάγραμμα που απελευθερώνεται από τους ερευνητές δείχνει ότι η πρώτη κλήση 911 για τους πυροβολισμούς της Πέμπτης έγινε στις 10:38 π.μ.

Εξι λεπτά αργότερα, δύο αστυνομικοί του Ρόουσμπεργκ και μία ομάδα ειδικών δυνάμεων κατέφθασαν στην περιοχή. Στις 10.46 π.μ., οι αστυνομικοί αντάλλαξαν πυρά μετον Χάρπερ Μέρσερ. Δύο λεπτά αργότερα, υπήρχε μία αναφορά ότι ο ύποπτος είχε πέσει νεκρός, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα.

Ο Χάνλιν επεσήμανε ότι ο ιατροδικαστής επιβεβαίωσε το σενάριο της αυτοκτονίας.

Ο πατέρας του μακελάρη δήλωσε στο CNN ότι είναι συντετριμμένος από την είδηση ότι ο γιος του ήταν ο δολοφόνος και ότι οι προσευχές του είναι με όλες τις πληγείσες οικογένειες.

«Ξέρω ότι τα λόγια δεν μπορούν να φέρουν τους αγαπημένους σας πίσω. Ξέρω ότι δεν υπάρχει τίποτα που να μπορώ να πω και να αλλάξει ό, τι συνέβη» δήλωσε ο Iαν Μέρσερ έξω από το σπίτι του στην Καλιφόρνια. «Αλλά σας παρακαλώ πιστέψτε με, οι σκέψεις μου είναι με όλες εκείνες τις οικογένειες»

Ο Μέρσερ είπε ότι ο γιος του, ζούσε στο Ορεγκον με τη μητέρα του και ο ίδιος δεν τον είχε δει από τότε που μετακόμισε πριν δύο χρόνια. Πατέρας και γιος είχαν καλή σχέση. Μιλούσαν και έβγαιναν για φαγητό και έκαναν πράγματα που οι γιοι και οι μπαμπάδες κάνουν, είπε ο ίδιος

Ωστόσο επεσήμανε ότι δεν γνώριζε ότι ο γιος του είχε όπλα.

«Δεν είχα καμία ιδέα για τα όπλα. Και είμαι μεγάλος οπαδός του να μην αγοράζουμε όπλα». Ο ίδιος ωστόσο απέφυγε να σχολιάσει αν ο γιος του είχε ψυχολογικά προβλήματα. «Αυτό θα το καθορίσουν οι ερευνητές» είπε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ