Ενώνουν τις δυνάμεις τους «Αποστολή» και Μαριάννα Βαρδινογιάννη - iefimerida.gr

Ενώνουν τις δυνάμεις τους «Αποστολή» και Μαριάννα Βαρδινογιάννη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις δυνάμεις τους για να μοιράσουν αγάπη ένωσαν ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και το «Ίδρυμα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη».

Το πρωί της Παρασκευής, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος, συναντήθηκε με την πρόεδρο του Ιδρύματος, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, και τον ενημέρωσε για το Πρόγραμμα Ιατρικής Βοήθειας σε Παιδιά Προσφύγων «WE CARE».

Ο Αρχιεπίσκοπος συνεχάρη την κ. Βαρδινογιάννη για την πρωτοβουλία, τονίζοντας πως στέλνει παγκόσμιο μήνυμα για την ελληνική φιλοξενία, ενώ της έδωσε και την ευχή του.

«Είμαστε υποχρεωμένοι να βοηθήσουμε τους πρόσφυγες που έρχονται στη χώρα μας και κυρίως τα παιδιά. Δεν μπορούμε να κρύβουμε το πρόβλημα ή να στρέφουμε αλλού το βλέμμα μας», ανέφερε.

Παράλληλα, υπογράμμισε πως η Αρχιεπισκοπή Αθηνών θα ενισχύσει με όλες της τις δυνάμεις του Φιλανθρωπικού Οργανισμού ΑΠΟΣΤΟΛΗ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών για να στηρίξουν την προσπάθεια.

Με την σειρά της η κ. Βαρδινογιάννη, ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο, εκφράζοντας την βαθύτατή της εκτίμηση για το πρόσωπό του.

«Η ευλογία του Μακαριωτάτου και η συνεργασία του Φιλανθρωπικού Οργανισμού 'Αποστολή' αποτελεί για όλους μας ακόμα μεγαλύτερη ενθάρρυνση και μας δίνει ακόμα περισσότερο κουράγιο. Η προστασία των παιδιών είναι πάντα προτεραιότητα και είναι υποχρέωσή μας να τα στηρίξουμε ειδικά τη στιγμή που ξεριζώθηκαν από τη χώρα τους και αναζητούν ένα καλύτερο αύριο μέσα σε δραματικές συνθήκες. Και βέβαια, δεν φεύγουν ούτε στιγμή από την σκέψη και την καρδιά μου τα Ελληνόπουλα για τα οποία η φροντίδα και η αγάπη μου δεν θα σταματήσει ποτέ», τόνισε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ