Μις Πίγκι: Η απόλυτη ντίβα έχει προσωπικό ενδυματολόγο [εικόνες] - iefimerida.gr

Μις Πίγκι: Η απόλυτη ντίβα έχει προσωπικό ενδυματολόγο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ποια είναι η ντίβα; «Μουά, μουά, μουά» συνηθίζει να λέει η Μις Πίγκι η πιο φινετσάτη γουρουνίτσα της βιομηχανίας του θεάματος, που χρησιμοποιεί πολύ συχνά γαλλικές φράσεις και επιδεικνύει ακόμη συχνότερα τις ικανότητες της στο καράτε.

Από το ντεμπούτο της το 1976 η Μις Πίγκι δεν σταμάτησε ποτέ να συμπεριφέρεται σαν κυκλοθυμική και καπριτσιόζα ντίβα.

Μις Πίγκι: Η απόλυτη ντίβα έχει προσωπικό ενδυματολόγο [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Η ζωή της αδιαφιλονίκητης σταρ του «Μάπετ Σόου» έχει και μια άλλη πτυχή. Αυτή της επίμονης ρομαντικής σχέσης με τον βάτραχο Κέρμιτ, που διήρκησε από το 1978 έως το 2015. Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του στο φέισμπουκ μόλις τον περασμένο Αύγουστο,ένα μήνα πριν την πρεμιέρα του νέου κύκλου των επεισοδίων του «Μάπετ Σόου» στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC.

Μις Πίγκι: Η απόλυτη ντίβα έχει προσωπικό ενδυματολόγο [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Τα καπρίτσια της εξακολουθεί να υπομένει ο άνθρωπος που την ντύνει. Ο ενδυματολόγος του «Μάπετ Σόου», Στίβεν Ροτονέιντρο, ο οποίος την ανέχεται οκτώ ολόκληρα χρόνια.

«Είναι λίγο δύσκολη, είναι ένα κορίτσι που φοράει μεγαλύτερο μέγεθος, έτσι πρέπει να βρίσκω ρούχα που κολακεύουν την σιλουέτα της, όπως το φόρεμα-φάκελος»…

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Miss Piggy ενδυματολόγος ντίβα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ