Πέλκας και Μάνταλος στην Εθνική - Η αποστολή για τα τελευταία ματς των προκριματικών - iefimerida.gr

Πέλκας και Μάνταλος στην Εθνική - Η αποστολή για τα τελευταία ματς των προκριματικών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Κώστας Τσάνας ανακοίνωσε τους 23 ποδοσφαιριστές που θα αποτελέσουν την αποστολή της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου στα δύο τελευταία παιχνίδια των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2016. Ντεμπούτο για τον Πέλκα του ΠΑΟΚ και επιστροφή για τον Μάνταλο

Ο υπηρεσιακός ομοσπονδιακός τεχνικός επανέφερε τον Πέτρο Μάνταλο στην αποστολή μετά την επάνοδο του άσου της ΑΕΚ στις αγωνιστικές υποχρεώσεις σε αντίθεση με τον Γιάννη Μανιάτη, ο οποίος παραμένει εκτός αφού δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής από τον Μάρκο Σίλβα έπειτα από την αποθεραπεία του στο τραυματισμένο γόνατο. Ντεμπούτο με το εθνόσημο θα κάνει ο άσος του ΠΑΟΚ Δημήτρης Πέλκας, ο οποίος κέρδισε την κλήση του στην Εθνική μετά τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με τον δικέφαλο του Βορρά.

Ο Κώστας Μανωλάς θα εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής απέναντι στη Β.Ιρλανδία στο Μπέλφαστ ενώ υπολογίζεται κανονικά για την τελευταία αγωνιστική απέναντι στην Ουγγαρία.

Αναλυτικά η αποστολή της Εθνικής: Ορέστης Καρνέζης, Στέφανος Καπίνο, Μάρκος Βελλίδης, Λουκάς Βύντρα, Βασίλης Τοροσίδης, Στέλιος Κίτσιου, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Κώστας Μανωλάς, Βαγγέλης Μόρας, Χοσέ Χολέμπας, Κώστας Σταφυλλίδης, Αλέξανδρος Τζιόλης, Ανδρέας Σάμαρης, Παναγιώτης Ταχτσίδης, Δημήτρης Πέλκας, Παναγιώτης Κονέ, Πέτρος Μάνταλος, Κώστας Φορτούνης, Στέφανος Αθανασιάδης, Κώστας Μήτρογλου, Νίκος Καρέλης, Χρήστος Αραβίδης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ