Εξω φρενών η δικαστής στη δίκη της ΧΑ: Επιτέλους αφήστε τη μάνα Φύσσα να καταθέσει - iefimerida.gr

Εξω φρενών η δικαστής στη δίκη της ΧΑ: Επιτέλους αφήστε τη μάνα Φύσσα να καταθέσει

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με εντάσεις μεταξύ των συνηγόρων υπεράσπισης και της πολιτικής αγωγής κυλάει η ακροαματική διαδικασία στη δίκη της Χρυσής Αυγής. Μάλιστα, εξαιτίας τους διεκόπη η κατάθεση της μάνας του Παύλου Φύσσα.

Αφορμή στάθηκε το αίτημα των δικηγόρων της οικογένειας Φύσσα για την προβολή βίντεο του 2012 στο οποίο ο Γιώργος Πατέλης φέρεται να καθοδηγεί το τάγμα εφόδου της Νίκαιας για το πώς θα κινηθεί. Το βίντεο είχε τοποθετηθεί σε ηλεκτρονικό υπολογιστή για να προβληθεί, επειδή όμως δεν ήταν εφικτή η παρακολούθησή του από όλους τους παράγοντες της δίκης, ξεσηκώθηκε θύελλα αντιδράσεων από την υπεράσπιση.

Κατά τη διάρκεια των διενέξεων των δύο πλευρών η πρόεδρος εξανέστη, λέγοντας: «Επιτέλους, αφήστε τη μητέρα Φύσσα να καταθέσει. Τόσους μήνες περιμένει αυτή τη στιγμή και βρίσκεται στη μέση, βλέποντας εσάς να αντιδικείτε».

Οι συνήγοροι πολιτικής αγωγής υπέβαλαν αίτημα τοποθέτησης προτζέκτορα ώστε να προβάλλεται όλο το υλικό που βρίσκεται στη δικογραφία, ενώ το δικαστήριο επιφυλάχθηκε να απαντήσει στην επόμενη συνεδρίαση.

Η δίκη διεκόπη για μισή ώρα και με την επανέναρξή της η πρόεδρος του δικαστηρίου ανακοίνωσε ότι θα συνεχιστεί την ερχόμενη Τρίτη, 6 Οκτωβρίου, οπότε και αναμένεται να ολοκληρωθεί η κατάθεση της Μάγδας Φύσσα.

Οι επόμενες συνεδριάσεις του δικαστηρίου, μετά την Τρίτη, είναι στις 8/10, 13/10,15/10, 21/10 και 22/10.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δίκη ΧΑ Χρυσή Αυγή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ