Βίντεο-ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό του Κύπριου στη Μύκονο - iefimerida.gr

Βίντεο-ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό του Κύπριου στη Μύκονο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη δημοσιότητα ήρθε το αποκαλυπτικό βίντεο από τον ξυλοδαρμό του 31χρονου Κύπριου στη Μύκονο, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ο διαπληκτισμός που είχε με πελάτη του μαγαζιού. Στην αρχή, οι δύο άνδρες συνομιλούν σε έντονο ύφος με τον Βαγγέλη Πέππο να φεύγει και να πηγαίνει στο τραπέζι που καθόταν με τη σύζυγό του.

Ωστόσο στη συνέχεια επιστρέφει και τότε ο άνδρας με τον οποίο είχε τη διαφωνία, τον χτυπά στο πρόσωπο. Ανάμεσα στους δύο άνδρες μπαίνει ένας φίλος του άτυχου Βαγγέλη ενώ την ίδια στιγμή ένας μεγαλόσωμος άνδρας βγάζει και τους δύο έξω προκειμένου να ηρεμήσει η κατάσταση.

Ωστόσο λίγα λεπτά μετά, ο 31χρονος επιστρέφει στο μαγαζί και χωρίς να το καταλάβει κανείς, χτυπάει στο πρόσωπο τον άνδρα με τον οποίο είχε το διαπληκτισμό στο μπαρ. Τα όσα ακολούθησαν δεν έχουν καταγραφεί στις κάμερες αλλά από τις μαρτυρίες των ανθρώπων του Βαγγέλη Πέππου, ο οποίος βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση από τις 6 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ