Το τρικ του Κατρούγκαλου για να φαίνεται πιο ψηλός [εικόνες] - iefimerida.gr

Το τρικ του Κατρούγκαλου για να φαίνεται πιο ψηλός [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις μύτες των ποδιών του σηκώθηκε ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος προκειμένου να φωτογραφηθεί μαζί με το υπόλοιπο υπουργικό συμβούλιο στην καθιερωμένη οικογενειακή φωτογραφία της κυβέρνησης.

Ήταν πριν από λίγες ημέρες, στις 25 Σεπτεμβρίου, όταν σύσσωμο το υπουργικό συμβούλιο αμέσως μετά την πρώτη συνεδρίαση του υπό τη προεδρία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, συγκεντρώθηκε μπροστά από την Βουλή για να φωτογραφηθεί.

Ανάμεσα από τον ψηλότερο του Πάνο Καμμένο και τον Βαγγέλη Αποστόλου, ο Γιώργος Κατρούγκαλος μάλλον ένιωσε λίγο άβολα και αποφάσισε να σταθεί στις μύτες των ποδιών του μιμούμενος μία αντίστοιχη κίνηση του Νικολά Σαρκοζί ο οποίος το 2009 είχε προσπαθήσει και εκείνος να φανεί λίγο ψηλότερος σε φωτογραφία που βγήκε μαζί με το προεδρικό ζεύγος της Αμερικής.

Το τρικ του Κατρούγκαλου για να φαίνεται πιο ψηλός [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Το τρικ του Κατρούγκαλου για να φαίνεται πιο ψηλός [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Και οι δύο άντρες όμως, υπολόγισαν χωρίς τον ξενοδόχο ή καλύτερα χωρίς τους χρήστες του διαδικτύου οι οποίοι αντιλήφθηκαν το «κόλπο» τους. Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, ο Γιώργος Κατρούγκαλος φαίνεται να μην πάτησε καθόλη την διάρκεια της φωτογράφισης με ολόκληρο το πόδι στο έδαφος.

Το τρικ του Κατρούγκαλου για να φαίνεται πιο ψηλός [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Το τρικ του Κατρούγκαλου για να φαίνεται πιο ψηλός [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Το τρικ του Κατρούγκαλου για να φαίνεται πιο ψηλός [εικόνες] | iefimerida.gr 4

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΑΠΕ-ΜΠΕ, EUROKINISSI, SOOC

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ