Δεν θα πιστεύετε που έχει βάλει το Οσκαρ της η Κέιτ Γουίνσλετ [εικόνες] - iefimerida.gr

Δεν θα πιστεύετε που έχει βάλει το Οσκαρ της η Κέιτ Γουίνσλετ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η βράβευση με ένα Οσκαρ είναι μια άκρως σημαντική στιγμή στη ζωή των ηθοποιών του Χόλιγουντ, με το κοινό να θεωρεί πως ο «Θείος Οσκαρ» βρίσκεται σε περίοπτη θέση μέσα στο σπίτι τους.

Κι όμως, μετά την αποκάλυψη της Νάταλι Πόρτμαν πως δεν ξέρει που είναι το αγαλματίδιο, η Κέιτ Γουίνσλετ μας λέει που έχει τοποθετήσει το δικό της.

Σε συνέντευξή της στο WSJ. Magazine, η σταρ ανέφερε πως το Οσκαρ της, για την ταινία «The Reader», βρίσκεται στο μπάνιο του σπιτιού της. Αιτιολογώντας την θέση του, δήλωσε πως έτσι δίνει την δυνατότητα στους επισκέπτες να εξασκούν την ομιλία τους με το αγαλματίδιο στο χέρι μπροστά στον καθρέφτη.

Δεν θα πιστεύετε που έχει βάλει το Οσκαρ της η Κέιτ Γουίνσλετ [εικόνες] | iefimerida.gr 0

«Το όλο θέμα είναι όλοι να μπορούν να το πάρουν στα χέρια τους, να κοιταχτούν στον καθρέφτη του μπάνιου και να πουν "Θα ​​ήθελα να ευχαριστήσω τον γιο μου, τον μπαμπά μου..." - και πάντα μπορώ να καταλάβω αν κάποιος το έχει κάνει, αφού τους παίρνει λίγο περισσότερη ώρα αφού τραβήξουν το καζανάκι», ανέφερε και προσέθεσε:

«Βγαίνουν από το μπάνιο με ελαφρώς ροζ μάγουλα. Είναι αστείο».

Δεν θα πιστεύετε που έχει βάλει το Οσκαρ της η Κέιτ Γουίνσλετ [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κέιτ Γουίνσλετ Όσκαρ αγαλματίδιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ